by Brandeis Clinic: Life Energy, Young 4 Ever a Vit-A-Min


Dnes tu pro vás mám další třetici doplňků stravy značky by Brandeis Clinic. Předchozí recenzi, kdy jsem testovala produkty především pro lepší pleť a vlasy naleznete tady. Tentokrát se podíváme na doplňky, které soustřeďují svou sílu proti únavě, stresu, podporují energii a zdravé tělo obecně.


Life Energy ve své lahvičce obsahuje unikátní komplex osmi důležitých vitamínů a šesti přírodních extraktů pro dodání pořádné dávky energie a odstranění únavy. Při dlouhodobém užívání slibuje zvýšenou schopnost koncentrace a eliminaci pocitů vyčerpání při zvýšené psychické i fyzické námaze. Je určen pro ty, kteří často podléhají stresu a tlakům okolí. Tobolku Life Energy jsem užívala každé ráno v práci po snídani. Začala jsem s tímto doplňkem stravy v říjnu, kdy mi začala i školní docházka a v mé nové práci toho bylo opravdu hodně. Každým dnem jsem se musela víc a víc učit, práce mi na bedra padalo mnoho a domů jsem chodila vyčerpaná a unavená. Těžko se hodnotí účinek takového doplňku jako je tento, ale mám pocit, že v prosinci jsem se opravdu cítila lépe a to i přes brzé stmívání se. Večer vydržím být bdělá mnohem déle a koncetrace jak v práci i ve škole je báječná. Více informací i složení produktu najdete tady.


Young 4 Ever obsahuje složky, které podporují tvorbu kolagenu v těle. Ten je zodpovědný za zdravé cévy, klouby a kosti, ale také mladistvý vzhled pleti. Vitamín C zajišťuje funkční imunitní systém a vitamín E chrání organismus před oxidativním stresem. Kardiovaskulární soustavu podporuje obsažený resveratrol i výtažek z ginko biloba. O dobrou psychiku se postará výtažek ze zeleného čaje, kyselina listová a vitamín B12. Hořčík a vápník podpurují zdravé kosti, zuby i svalovou soustavu. Tenhle doplněk stravy myslí zkrátka na všechno důležité a teď v zimním období se více než hodí. Užívala jsem dvě kapsle po jídle v období, kdy mě velice trápila pleť a i mé psychické já z toho bylo docela dost špatné. Teď je všechno lepší a tento doplněk si mileráda znovu pořídím. Na složení se mrkněte tady


Vit-A-Min je vlastně takový multivitamín. Složky v něm obsažené jsou důležité pro správné fungování energitického metabolismu, který potřebuje dostatek energie. Tu získáváme rozkladem bílkovin, tuků a cukrů. Aby však přeměna byla zdárně provedena, je důležitý přísun vitamínů a minerálů a právě ty obsahuje tento produkt. Najdete v něm více než 100% doporučené denní dávky vitamínů B5, B2, B6, B9, B12, C, E, biotinu i chromu, také dávku manganu, molybdenu, selenu, zinku a vitamínu B1 a B3. Zkrátka do nepříznivého zimního počasí je to snad všechno potřebné, co naše tělo musí mít ke správnému fungování. Užívám dvě kapsle behem jídla a rýmička se mi vyhýbá! Cena je navíc příznivá, podívejte se sami. Všechny zmíněné produkty můžete sehnat na oficiálních stránkách nebo na medaprex.

Také v zimním období nedáte dopustit na vitamínové doplňky stravy?

2 komentáře:

  1. Já v zimě vždy (v posledních 4 letech) beru vitamín C ve vyšších dávkách. Díky němu většinou nejsem nemocná a když jsem, netrvá to dva týdny, ale třeba jen tři dny, což je super. Navíc ta nemoc nemá ani tak hrozný průběh. Opravdu vidím velký rozdíl. I když jím hodně vitamínů - zeleniny, ovoce a tak, stejně vitamín C v zimě beru a nemohu si ho vynachválit. Je to super!

    OdpovědětVymazat
  2. Já neberu žádné vitamíny, nejsem toho příznivce. Raději beru vitamíny ze zeleniny a ovoce.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)