For Life & Madaga - 2DERM Čistící Duobáze



Dnes pro vás mám připravenou recenzi na dermato-kosmetickou emulzi, která je určená pro šetrné čištění rizikové, hypercitlivé pleti a pokožky s narušenou bariérovou funkcí. Jedná se tedy o klasické čistící mléko, které je přizpůsobené pro mou hypersenzitivní pokožku. 

Tato emulze by se měla používat ve dvou fázích:

1) Naneseme produkt na prsty a lehkou masáží dostaneme emulzi do pokožky, chvíli masírujeme a mneme pokožku. Tím se odstraní make-up, nečistoty jako je prach, kožní maz a odumřelé pleťové buňky. Následně se produkt má odstranit kosmetickým tamponem, nebo ubrouskem.

2) Produkt naneseme na pleť znovu, opět lehce masírujeme zhruba jednu minutu. Poté se přebytek produktu odstraní ubrouskem.

Já tedy praktikuji obě fáze, avšak druhou završím opláchnutím pleti vodou a stáhnutím produktu čistým ručníkem. Následně pro dočištění používám micelární a pleťovou vodu. Tenhle postup mi dokonale odlíčí pleť i oční okolí, ve kterém produkt neštípe, ani ho nijak nedráždí. Pokud máte pleť opravdu suchou, tak bych produkt stáhla dle popisu pouze ubrouskem, to by mělo zajistit parádní hydrataci. Emulze příjemně voní, nedráždivě, jemně.


Jsem s produktem tedy naprosto spokojená a mám v plánu zakoupit i další balení. Můžete jej zakoupit zde za 496 Kč za 200 ml a nebo  ve formě vzorku, což je dle mého naprosto perfektní!

Používáte pleťová mléka? Jak odličujete odličujete pleť vy? :-)

4 komentáře:

  1. Ja ak sa mám z čoho odličovať tak je to buď čistá voda alebo krém od Nivei, síce veľa kamarátiek hovorí, že ich z toho štípu oči no u mňa to takto nie je. :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš opravdu štěstí, také mě krémy štípou. :)

      Vymazat
  2. To vypadá dobře, přesně něco takového sháním! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem si jej na základě tvé recenze zakoupila a je vážně bezva! Především nedráždí, což já preferuji. Díky!!

    K.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)