Top: březen




K Valentýnu mi od Mary Kay přišla domů tato strašně milá pozornost. Tričko se srdíčkem a potiskem na zádech od Leny Brauner a sada Saténové rty. Skládá se z cukrového peelingu a balzámu na rty. Oba produkty obsahují bambucké máslo a tak se postarají o parádní hýčkání našich rtů. Cukrový peeling je jemný, avšak kousky cukru dokonale poslouží k odstranění odumřelé kůže, navíc produkt stačí ze rtů slíznout, což já dělávám, protože mi moc chutná a nemohu si pomoci. Balzám je výživný a rty opravdu hydratuje do hloubky. Oba výrobky krásně svěže voní po bílém čaji a citrusech. Nejraději svou hýčkací rutinu s těmito produkty provádím na večer a druhý den jsem tak připravena dávat příteli jemné polibky, nebo si nanést výraznou matnou rtěnku bez obav, že na suchých rtech nebude vypadat dobře.


Vyzkoušela jsem nové vůně s. Oliver s názvem So Pure a jako obvykle mám verzi jak pro dámy tak pro pány. Líbí se mi vcelku jednoduchý skandinávský design skleněných obalů a samozřejmě to, jak spolu dvojice vůní ladí. Vůně má evokovat přirozenost a autenticitu, pravé přátelé a štěstí. Protože méně je mnohdy více. Obě vůně jsou jemné a lehce se po chvíli rozvinou. Dámská verze je květinová s citrusovými tóny, dále z ní cítím ovoce. Pánská varianta zavání po bergamotu, zeleném jablku a kořeněném karfamonu. Opět se jedná o svěží květinovou vůni která se mi velice líbí. Dámskou variantu s jedním přestříknutím během dne nosívám kadý den ve všední dny a nemám s její výdrží nějaký problém. Naopak, jsem mile překvapena.


Den před důležitou schůzkou mi na obličeji vyrašila snad miliarda pupínků a já naběhla do parfumerie s tím, že potřebuji něco výkonného k jejich zakrytí. Impulzivně a bez přemýšlení jsem čapla NARS Soft Matte Complete Concealer. Jedná se o tuhý korektor, do kterého je nutné namočit prst, nebo štětec. Je podle mě dost silikonový, čímž umí hezky vyhladit nedokonalosti a opravdu pleť jaksi retušuje, avškak pořád si nejsem jistá účinků silikonu na mou citlivou pleť. Tento korektor bych určitě nepoužila na oční okolí, neboť má opravdu zmatňující efekt. Také výběr odstínu mi dělal problém, buď je v nabídce moc světlý, nebo moc tmavý produkt. Nakonec jsem vybrala Créme Brulée, středně světlý odstín se žlutým podtónem, který mi v nadcházejících slunečných měsících bude sedět lépe a lépe. Abych došla k závěru tak jo, korektor pupínky zakryje a stává se v současné době mým oblíbeným, ale nedělejme ještě finální závěry a uvidíme jak jej čas prověří.


Přírodní kosmetika Weleda představila svou novinku, kterou je Jemná čistící pěna. Slouží pro jemnou, ale důkladnou očistu pleti a udržení její hydratace. Obsahuje výtažek z vilínu virginského v jeho BIO kvalitě. Tato složka je mi velice sympatická a v zahraničí je poměrně vyhledávaná pro své schopnosti boje proti akné. Má totiž zklidňující, ale i pěstící účinky, osvěžuje pokožku a zjemňuje póry. Pěna je voňavá, jemňoulinká a bohatá, nanáším ji na vlhký obličej každé ráno. Umí smýt přesně to, co chceme po ránu z obličeje odstranit, zároveň však pokožku nevysuší. Používám teď celou sérii pro čištění pleti od Weledy a zatím jsem nadšená. Brzy Vám sepíšu obsáhlejší recenze.

Co jste si v březnu oblíbili Vy?

1 komentář:

  1. Mary Kay Satin lips je moja srdcovka! :) nedávno som mala asi prvýkrát v živote naozaj vysušené pery, a toto jediné ma zachránilo :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)