CHANEL: Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder



Mám před sebou těžký úkol a to obhájit opravdu velmi drahý pudr. Čím se liší od drogérkových produktů a jak jsem s ním spokojená? Chanel Les Beiges Healthy Glow Powder SPF 15 / PA++ má opravdu luxusní balení. Bílá barva klasický Chanel obal posouvá ještě na jiný level. Pudřenka se otevírá po zmáčknutí knoflíku a obsahuje velké zrcátko a šteteček, kterým se pudr nanáší opravdu dobře a líbí se mi i tvař štětce, jenž nabízí parádní aplikaci například v delikátním očním okolí. Štěteček je jemný a kvalitní, neb nepadají z něj chlupy. Samozřejmostí je sametové ochranné pouzdro, které na uchovávání pudru používám.


Pudr nádherně, avšak jemně voní. Nevím jak vůni popsat, avšak je mi velmi příjemná. Z pleti však cítit není. Produkt je nabízen v několika barevných variantách a podtónech. Já zvolila odstín N°20, který se mi zdá vhodný spíše pro teplejší podtón, avšak s velmi světlou pletí. Mně tento odstín sedí dokonale. Pudr je velmi lehoučký a nedisponuje silnou pigmentací. Nejedná se o krycí produkt, ale naopak o velice sheer pudr, který slouží především k sjednocení a projasnění pleti, k čemuž slouží opravdu téměř neviditelné třpytečky, kterých si na prstu všimnu pouze při určitém osvětlení. Na pleti rozjasňující částice nezaznamenáte. Určitě stojí za zmínku SPF 15 / PA++, což je dávka ochranného faktoru vhodná na každodenní použití. Na fotografiích jsem se nesetkala s běláním pleti, nebo nepříjmenými odlesky. Naopak pleť na fotografiích vypadá vskutku dobře. Složení obsahuje přírodní výtažky, například z bílé růže, nebo bavlníku. Není nějak přírodní, avšak podle mého názoru to není ani klasická chemická drogérie.


Po nanesení pudru musíte zaznamenat, že je pleť projasněnější a sjednocenější. Nijak se netřpytí, avšak je opravdu krásnější. Makeup je zasetován a vydrží celý den, taktéž korektor se ani nehne. Nemám po aplikaci pocit přepudrovaného, těžkého obličeje. Pudr je tak na pleti velice komfortní. Myslím si, že tento produkt je vhodný pro normální, sušší pleť, která netouží po nějakém výrazném zmatnění, ale spíše naopa klehkém projasnění a zasetování makeupu. Nedoporučila bych jej naopak tedy mastné pleti. Pudr zle používat i samostatně bez makeupu, já jej tak ale neaplikuji a nemohu tedy sepsat svou zkušenost s touto variací použití.


Jsem s produktem tedy nadmíru spokojená, plní přesně to, co od pudru požaduji a naopak nesetkávám se s negativními vlivy, které by mi mohl dopřát například matující pudr. Navíc je zde přidaná hodnota luxusního produktu, tedy božské balení, které dělá radost každé ráno a nanášení pudru se tak stává zážitkem. Pudr však bez slev stojí okolo 1 500 Kč, což už je vysoká částka a co si budeme povídat, chce to určitě vědět, do čeho se s koupí jde. Já Chanel Les Beiges pudr mohu doporučit a pokud někdy v budoucnu nezatoužím po vyzkoušení něčeho nového, určitě bych do tohoto kousku šla znovu.


Koupili byste si někdy tak drahý pudr?


3 komentáře:

  1. Vypadá opravdu dobře, ale vzhledem k tomu , že mám i v drogerce své oblíbence tak bych za pudr 1500 asi nedala. Samozřejmě vyzkoušela bych ráda, ale asi to oželím :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale nezapomínej na 20% slevy u téměř všech parfumerií! :D

      Vymazat
  2. Ten je krásný. Mým malým kosmetickým snem je vlastnit nějaký produkt od Chanelu. Ale pudr bych si za takovou částku asi nekoupila, raději investují do rozjasňovače nebo rtěnky :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)