MAC: Craving Amplified Lipstick



Asi bych to nebyla já, kdybych neměla už docela sbírku MAC rtěnek. Většinou si svůj nákup neplánuji a nakupuji je velice spontánně. Toužím po nějakém vysněném odstínu, s touto představou se v obchodě objevím a popravdě vždy vyberu něco jiného, co se mi v tu chvíli na rtech zalíbí. Tentokrát jsem měla chuť koupit si rtěnku v přirozeném odstínu a finiši, který nebude mizet ze středu rtů a bude vhodný do práce. Musím říct, že odstín Craving v amplified creme finiši toto plní.


Jedná se o rtěnku, která je popisována jako "burst of plum" aneb lehce bobulovitá růžová s jemným shinem, která při aplikaci spotřebuje velmi maličko produktu. Amplified creme finiš je navhován tak, aby dal rtům jemné krytí, avšak velmi krémovou texturu a lesklý vzhled. Rtěnka má klasickou vanilkou vůni, avšak je bez chuti. Amplified vydrží zhruba čtyři hodiny, což platí i pro tento kousek. Čím déle rtěnku nosíte, tím se ze rtů pomalu ztrácí, avšak ne nějak křečovitě, tedy že by mapovala, nebo se ztrácela z vnitřku rtů. Větší a náročné jídlo nezvládne, menší svačinu ano, popřípadě je nutné ji trošku poupravit. Na rtěch je velice komfortní a nevysušuje je. Rtěnka ze rtů nesjíždí, nerozmazává se pod linii rtu.


Rtěnku nosím především do práce a reaplikuji ji zpravidla vždy po obědě, jinak si jí všímat nemusím a vím, že vypadá reprezentativně. Bohužel jsem ji jednou nechala ležet vedle notebooku a zřejmě díky tomu, jak byla nahřátá se mi při aplikaci zlomila a poničila. Je tedy teď trošku ošklivá a hůře se mi nanáší, avšak stále ji lze používat. Tento kousek mohu doporučit všem, kteří hledají přirozenější odstín rtěnky, který však udělá v celkové vizáži rozdíl. Pokud chcete nějaký rtěnkový kousek, který je na rtech příjemný, avšak nevadí, že neskrývá neskutečnou výdrž, sáhnetě klidně po aplified finiši a nebo tomto odstínu. Craving můžete sehnat v MAC buticích a to za 550 Kč.


 Nosíte přirozené, nebo výrazné rtěnky?

4 komentáře:

  1. Já mám radši přirozené rtěnky :) jen škoda, že sis ji nechala vedle počítače, je hezká -.-"

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Miluji rtěnky od MACu :) a ráda rtěnky střídám, ale častěji sáhnu po přirozeném odstínu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Já nosím spíš přirozenější barvy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mac je pro mě zatím značka nepolíbená, asi za to může cena, nevím. Není to tím že bych neměla peníze ale prostě radši sáhnu po jiných značkách ale třeba se jednou podvolím. Barvička je to pěkná a taková běžně nositelná červená, jako že není příliš výrazná.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)