Australian Bodycare: Tělový peeling s tea tree



Dnes pro Vás mám tip na jeden fajn a navíc levnější tělový peeling. Tento je od značky Australian Bodycare o které jsem ještě nikdy neslyšela a proto jsem byla ráda, že jsem mohla jejich produkt ve spolupráci s Blogerky.cz vyzkoušet.


Produkt má naprosto obyčejné balení které nekypří nádherou, ale je alespoň jednoduché a ve sprše praktické. Peeling má gelovou konzistenci a velmi silnou osvěžující vůni, kterou dodává obsažený tea tree olejíček. Peelingové částečky nejsou nějak hrubé, aby škrábaly, ale obrušování kůže určitě pocítíte. Když jsem se dívala na složení, říkala jsem si, že by produkt šel použít i na obličej, ale po vyzkoušení vím, že ne. Na to už jsou částice moc hrubé. Gel obsahuje jak absazivní částice, tak přírodní olej tea tree a glycerin, který pokožku zvláčňuje. Abych to shrnula, gel nijak extrémně nehydratuje, ale také nevysušuje, což je rozhodně fajn. Co jsem si na tomto produktu zamilovala je ale chladivý efekt. Kdo aplikuje tea tree olej na pupínky, určitě ví, jak působí a stejně tak ucítíte chlad i na těle. Nemůžu se dočkat, až budu peeling používat v létě! Po použití mám pocit, že je pokožka čistější a prokrvenější, což miluju a proto tělové peelingy používám pravidelně. Navíc díky tea tree je kůže opravdu svěží. Produkt je určený spíše pro problematičtější pokožku těla, na kterou netrpím, takže nemohu shrnout nějaké závěry, avšak myslím si, že peelingy a navíc s obsaženou látkou proti akné pupínkům mohou zabránit. Přeci jen pokožka na těle je opečovávána méně a pod oblečením se póry dobře ucpávají a znečisťují. Určitě tedy uděláte jen dobře, pokud na akné na těle peeling používáte.


S tímto peelingem nemám žádný problém a mohu jej vřele doporučit. Opravdu mě hodně baví chladivý efekt a ten svěží pocit na pokožce. První seznámení se značkou Australian Bodycare hodnotím kladně a musím říct, že na stránkách DKpharma mě zaujaly například šampony, nebo sluneční péče. 

Máte rádi obsažený tea tree v kosmetických produktech?

4 komentáře:

  1. Značku teda vůbec neznám, ale tělové peelingy jsou fajn a používám je hodně často :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky o značce slyším popré a peelingy miluji, takže i tento bych brala :).
    Beauty by K. + u mě na blogu najdeš soutěž o parfém

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)