Essence: The Gel Top & Base Coat



Dnes pro Vás mám takový tip na parádní top a base coat za pár korun. Tuto dvojici si kupuji už něco přes rok, stále dokola asi za 70 Kč. Značka Essence přišla na trh s novinkou, která má zaručit, že vaše manikůra bude vypadat, jako gelová a to bez použití UV lampy. K tomuto tvrzení jsem byla skeptická, ale zrovna jsem akutně sháněla nějaký top coat a jako první mě do očí v drogérii praštil tento, následně jsem k němu dokoupila i base coat. Top coat nanáším v jedné vrstvě, barevný lak pod sebou nerozmaže, poměrně rychle zaschne a nádherně se leskne. Opravdu dodá takový gelový look, neboť je trošku hutnější. Navíc vaše nehty zpevní, takže se nelámou. Co mě ale opravdu dostalo je výdrž, on opravdu umí nádherně prodloužit výdrž laku a to třeba až na týden, nebo deset dní bez jediného odloupnutí laku. Nevýhodou je, že lak se po nějaké době zahušťuje a když v něm zbývá poslední čtvrtina tak je na vyhození a celkově se mi zdá, že velmi rychle ubývá. Base coat je tekutější a není nějak "výživný", zkrátka nic jiného, než přípravu na barevný lak nehtům nedopřává. Lak se následně hezky lakuje a tak nějak plní co má. Báze je to dobrá, ale pokud chci nehty vyživit a dát dokupy, používám bázi od Nails inc Nailkale, která je rozhodně lepší.

Jaký používáte top a base coat?

12 komentářů:

  1. Ten top coat som mala ale od polky mi začal schnúť a robiť bublinky. Používam dlhodobo (asi 5 rokov) od Sally Hansen a tá je oveľa lepšia, ale aj viac stojí a tiež od cca polovice sa kvalita znižuje. Láka ma vyskúšať ešte Astor. Už si bez tohoto pomocníka neviem lakovanie nechtov ani predstaviť. =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten SH mám v plánu, měla jsem jednou base coat a byl výbirný. Ale nikdy není v akci a tak zase vezmu ten Essence. :-D Ale taky jsem slyšela, že je od poloviny na vyhození..

      Vymazat
  2. Přesně tuhle dvojku používám už nějaký ten pátek, kupuji je pořád dokola a naprosto je miluju!
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  3. Já používám momentálně gel lak, ale předtím jsem používala rychlo sušící lak od Miss sporty, který je skvělý

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Miss Sporty jsem měla také nějaké takové péče, ačkoliv nic od nich nekupuji, tak na nehty ty base coaty a průhledné laky byly výborné, asi zase nějaké zkuším. :-)

      Vymazat
  4. Top coat mám a je fajn. Bohužel jsem dost líná a často ho nepoužívám, takže už je poměrně hustý a občas mi ze špíček stahuje barevný. Pak mám gelový top coat Rimmel, ten je tedy řidší, ale jinak si moc netroufnu rovnávat, když to nepoužívám pravidelně. Údajně je super od Flormaru, na ten se chystám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se špičkami se mi občas taky stávalo, pak jsem se ale naučila base coat aplikovt jakoby až pod nehet. :-)

      Vymazat
  5. Brala vy som base coat, ktory by nechtiky vyzivoval. Nepouzivam zatial nic, ale uz na mna par krat zmurkal v regale sally hansen, ktory splna obe funkcie.

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na jeden takový vyživujíví mám přichystanou recenzi. :-) Je parádní, jen teda cenově trošku jinde. :-/

      Vymazat
    2. Ej ha, tak to som zvedava :)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)