Sérum na růst řas RevitaLash



Dnes Vám přináším recenzi kondicionéru na řasy s názvem RevitaLash Advanced. Kosmetika RevitaLash vznikla v USA a vyvinul ji oční lékař pro svou ženu, která trpěla rakovinou prsu a tak ji mimo jiné vypadaly řasy. Tato značka nabízí produkty pro růst řas, obočí, ale i vlasů.

Klinické testy u tohoto séra potvrdily, že u 97% žen došlo ke zlepšení jejich řas během tří týdnů. Produkty této značky jsou klinicky testované, nikoliv testovány na zvířatech. Jsou hypoalergenní a doporučují je oční lékaři i dermatologové.


Sérum je dodáváno v malém flakónku, který připomíná klasickou řasenku, nebo tekutou linku. Aplikátorem je úzký štěteček, kterým se produkt aplikuje jednou denně v malém množství, nejlépe večer, na odlíčené oční víčko a to co nejblíže k řasám, jako se nanáší klasická oční linka. 

Já jsem se sérem spokojená, už po dvou týdnech jsem si začala všímat delších a hustějších řas. Po třech týdnech si začalo všímat už i okolí. Sérum mě nedráždilo, nijak v očích nepálilo a to jsem nositelkou kontaktních čoček a oční okolí mám opravdu extrémně citlivé. 

 Před začátkem používání:




V udržovací fázi bez řasenky:



Po jemném přejetí řasenkou:


Musím se omluvit, ale fotografie po devíti týdnech používání se mi nepovedly a zjistila jsem to až v udržovací fázi, tedy používání produktu zhruba jednou za dva, až tři dny. Poslední dobou jsem to dost flákala, ale řasy jsou stále nádherné! Představte si tedy, že řasy byly po devíti týdnech každodenního používání opravdu krásně dlouhé a husté, především ve vnější části oka.

Myslím, že výsledky vidíte i vy, já jsem se sérem spokojená a mohu ho určitě doporučit i vám. Seženete jej na stránkách RevitaLash a to za cenu 1990 Kč za 2 mililitry séra.

Používáte séra na růst řas? 

7 komentářů:

  1. Teda to je ale rozdíl! Na to musím kouknout, děkuju za tip!! :)))

    P.

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Cena je vysoká, ale pokud má někdo opravdu krátké řasy, až ho to třeba trápí, tak to za to určitě dá. :-) Zas výsledky jsou viditelné a i mně to na sebevědomí přidalo. Prostě si hned připadám jako mrkací panenka. :D

      Vymazat
  3. Výsledek je pěkný a znatelný, ale stojí každodenní aplikace za chvilkový efekt? Někde jsem viděla ještě fotky pár měsíců po používání séra a bylo to horší než před užíváním :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristýnko, testovala jsem už více sér a po dopoužívání to chvíli efekt stále má, dokud nezačnou přirozeně ty dlouhé řasy vypadávat, takže postupně se délka i hustota zmenšuje až se dostaneš na svou klasickou. Nestalo by se mi, že bych měla řasy v horším stavu, spíš se to možná tak zdá, protože si člověk zvykne na ty delší a krásnější. :-) Jinak ten efekt je tak na půl roku, záleží na množství séra, ale většinou mi to dává na půl roku. :-) Jak píšu výš, myslím si ale, že tahle séra jsou primárně pro ty, co řasy nemají, nebo je mají krátké a rovné jako hřebíky. Ty máš řasy i bez séra nádherné. :-)

      Vymazat
  4. Efekt je úžasný. Mám docela krátké a světlé řasy, ale už jsem našla řasenky, které mi fungují. Sérum jsem zatím nezkoušela a ani bych se tomu nebránila :-)

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, ta změna je fakt znát. Jen ta cena, ajaj. :)

    Ela

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)