Green Energy Organics - Vlasový olej pro suché a poškozené vlasy



Další produkt, který jsem vyzkoušela od přírodní značky Green Energy Organics je olejíček pro suché a poškozené vlasy. Slibuje, obsah ultimátního organického složení, které je účinné především na poškozené vlasy a roztřepené konečky. Poskytuje hydrataci, hloubkovou obnovu a posílení. 

Obsahuje například beta karoten přináší okamžitou vlhkost pro vlasovou pokožku.  Péče chrání vlasy, uzavírá jejich kutikulu, udržuje objem a zabraňuje zacuchábání. To vše bez zatížení. Olej chrání vlasy před krepatěním, vyhlazuje je a vyživuje. Dalšími pozitivy jsou lesk a hebkost.


Olej má spousty způsobů využití. Můžete jej aplikovat do suchých vlasů, to ráda dělám pokud potřebuji dosáhnout okamžitého lesku, nebo cítím, že jsou vlasy po nějakém dni od umytí už sušší. Nejraději jej ale aplikuji do vlhkých konců vlasů a následně vyfénuji. Vlasy jsou krásně lesklé, hebké a zdají se být opravdu krásnější. V létě mám oleje ráda před koupáním, nebo mácháním v moři. Vždy si je aplikuji do celé délky vlasů a vím, že je mám ochráněné přes slunečním zářením, nebo vodou, která vlasy vysušuje. Olej je vhodný i na vlasové zábaly, nebo masáže pokožky hlavy. Zde doporučuji aplikovat do vlhkých vlasů a nechat působit třeba přes noc. 

Já osobně vlasové oleje miluji a ráda je střídám. Je důležité abyste si u olejíčků, které chcete aplikovat jako výživu, né jako styling, daly pozor zda neobsahují zbytečně silikony, ale opravdu jen oleje. Za sebe tento olejíček doporučuji, avšak poznamenávám, že je opravdu hodně výživný a hutný, takže může vlasy zatížit, avšak díky této vlastnosti je perfektní na vlasové zábaly a masky. Dále se mi líbí aplikátor, olej nemusíte vylévat, nebo aplikovat kapátkem, má střičku. Nádoba je znovu použitelná, tedy víčko se dá odšroubovat a navíc je skleněná. 

Složení: Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba Oil), Organic Linseed Oil (Linum Usitatissimum), Organic Squalene (Olives), Organic Oenotera Biennis (Evening Primrose Oil), Organic Essential Oils Of Lavandula Angustifolia (Lavander), Organic Rosmarinus Officinalis Oil (Rosemary), Lavandula Angustifolia (Lavander), Sandalwood Oil (Santalum Album), Canaga Odorata Oil (Ylang Ylang), Parfum (Fragnance).

Za sebe tento produkt doporučuji a jednou se k němu ráda vrátím! K zakoupení zde a to za 700 Kč za 100 ml. Cena je vyšší, ale dle mého názoru odpovídá kvalitě.


Používáte vlasové oleje? :-)

5 komentářů:

  1. Krásny článok, o tejto značke som ešte nepočula takže ďakujem za typ!:)
    ... Vlasové olejčeky nepoužívam ale rada by som ich skúsila :))

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Nevypadá vůbec špatně, já mám oleje na vlasy moc ráda, především právě na zábaly. :)))

    B.

    OdpovědětVymazat
  3. ó, ten by sa mi zišiel! momentálne používam argánový olej, ale ten v tomto ukrutnom lete nemá tak dobré účinky, ako inekody v roku, pretože moje vlasy sú extra suché... inak, veľmi pekný článok, vďak za typ! :).

    Rada by som ťa pozvala na moju <a href="http://theworldbykejmy.blogspot.sk/2015/08/oh-im-sure-ya-sure-ya-will-make.html>GIVEAWAY o novú DEICHMANN KABELKU</a>, ktorá sa práve koná na mojom blogu!
    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  4. Se značkou zkušenost nemám, ale olejíček vypadá moc dobře, já si stále na oleje pořádně nenavykla, ať už na vlasy, pleť nebo tělo :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)