Top Of 2014

Jako každý rok, přináším Vám 14 produktů, které mě za minulý rok nejvíce nadchly, používala jsem je nejraději a něčím mě překvapily. Kliknutím na názvy produktu, si můžete přečíst jednotlivé recenze.


Tento olej jsem milovala především jako zábal na vlasy, ale byl neskutečně příjemný i na masáže. Pokud jste milovníky olejů, určitě doporučuji omrknout!



Co k tomu dodat, mám řasy jako mrkačka a né náhodou!



Čistící gel, který obsahuje AHA kyseliny a neobsahuje sulfáty je přesně to, co má pleť potřebuje a pomáhá mi s bojem proti akné.


Nejlepší, nejlepší, nejlepší! Stokrát lepší než slavný Batiste. To mi věřte!



Nejkrásnější a nejpřirozenější tvářenka. Miluju ji a ani nemám potřebu ji nahrazovat nějakou jinou.



Zvolila jsem light variantu, pak jsem litovala, protože já zas tak světloučká nejsem a v teplých odstínech ho nevyužiji. Každopádně je to ten nejvoňavější a nejkrásnější bronzer, který mám, no vlastně on je to jediný bronzer, který mám..



Micelárky používám roky, snad už od základní školy a věřte, že jsem měla všechny dostupné v našich drogériích. Tahle jim všem nakopala zadek a to jak ve výkonnosti, tak ceně!


8) Sally Hansen - Extreme Wear

Za mě nejlepší laky z drogérie. Miluji ten štěteček i větší množství laku. Cena je vzhledem k množství a především trvalosti laku přijatelná.



Na oči jedině dvousložkové odličovače a tenhle je opět v kategorii cena/množství/výkon nejlepší. Především odličuje na jedničku a mé citlivé oči nedráždí.



Tento produkt mě rozhodně přesvědčil v tom, že mé vlasy sulfáty nepotřebují a dobře jim nedělají. Vlasy při používání tohohle zázraku byly úplně jiné, než na jaké jsem byla roky zvyklá. Překvapilo mě, jak úžasně umyl pokožku hlavy. Lupy i mastnota se mi vyhýbaly a objem si vlasy držely téměř celý týden. Rozhodně budu kupovat nadále!



Co se týče vlasů tak mi velikou službu prokazoval i tento olejový zábal. Chvíli trvalo, než jsem si zvykla na silnou vůni tymiánu, ale po umytí byly vlasy jako znovuzrozené.


12) L´Oreal Caresse Lipgloss

Tento rok byl co se týče produktů na rty velice různorodý. Každou chvíli jsem zkoušela něco nového a i v barvách jsem si vyhrála. Avšak stálými celoročními produkty byly asi tyto dva "lesky". Dle mého to jsou lipstainy, které krásně drží a leckdo mi je chválí. Recenzi brzy očekávejte.


13) Alverde krém na oční okolí

Krémy od Alverde stojí pár korun a svou práci plní na výbornou, tedy alespoň ty oční. Zkoušela jsem jich už více a opravdu mi sedí. Nedráždí, ale krásně hydratují, což já vážně potřebuji.


14) Victoria´s Secret - Body Lotion

Pokud máte rády voňavá tělová mléka, doporučuji se podívat po těchto od VS. Nejen, že božsky voní a ta vůně poměrně dlouho drží, tak hydratují. Svou práci tedy plní a já se těším, až vyzkouším nové vůně.


Zkoušely jste nějaké z mnou zmíněných produktů? A co bylo Vaším zlatým grálem v loňském roce? :-)

7 komentářů:

  1. Nějaký oční krém od Alverde mám v zásobě, tak jsem zvědavá, jestli mi taky sedne :) Nalákala jsi mě na suchý šampon a čistící gel :) Já si letos nejvíc oblíbila čistící gel Pure System od Yves Rocher.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta maska na zničené vlasy vypadá dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  3. kosmetiku od Victoria Secret už hrozně dlouho plánuju vyzkoušet, ale zatím jsem se k tomu nedostala :D bojím se objednávat přes internet, aby mi to pak všechno vonělo... kde jsi nakupovala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na letišti v Praze. Taky bych se bála objednat bez očuchání, tak zkus nějakou klasiku, která je hodně chválená, třeba tahle fialová, nebo červená verze, ta je pro mě zatím top. :)

      Vymazat
  4. krom očního krému od Alverde mě láká snad všechno! :) Bohužel jsem po alergické realci na jejich oční krém přestala téhle kosmetice důvěřovat.

    Janina z Blogopisu

    OdpovědětVymazat
  5. Klorane som skúšala dávnejšie a bol úžasný, nielenže vlasy odmastil, ale dodal im aj parádny objem. Teším sa, že konečne mysleli aj na nás hnedovlásky, plánujem si ho kúpiť. Ten Alverde krém je určený pre akú vekovú kategóriu?
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že 30+, ale u produktů, kde není žádné anti ageing složení, to neřeším. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)