Autumn Wishlist


Podzimní kabát 

Zbožňuji kabáty! Mám jeden svůj oblíbený už čtvrtý rok, bohužel dle toho už také vypadá a je nutné ho vyhodit. Koupila jsem si loni na rychlovku ve slevě jeden v Tally Weijl, ale byl to opravdu kabátek na jednu sezónu, kvalita šílená. To samé mám ještě z F&F, avšak oba tyhle kabátky jsou dělané spíše na parádu, jakmile zaprší vytvoří se žmolky a hnus máte na světě. Potřebuji tedy nový, krásný, kvalitní. Tento na fotografii je z H&M a nemyslím si, že by jeho kvalita byla lepší, ale designově se mi líbí kratší, jednoduchý a nejlépe s kapucí a kožíškem! 

Kožené kotníčkové boty

Abych Vám řekla pravdu, mám spoustu bot, opravdu hodně a vlastně za to může asi mamka, protože mi je docela ráda kupuje a no znáte to, bot není nikdy dost! Vlastním krásné zimní boty, conversky, balerínky, mokasínky, kotníčkovky na klínku i podpatku zkrátka jsem na podzim i zimu vybavená, ale přála bych si nějaké kotníčkové podzimní boty bez vysokého podpatku, protože má cesta do školy je od začátku až ke škole dlážděná historickými kostkami. Tyto na fotografii jsou z Bati a nevypadají vůbec špatně, jsou kožené a navíc ve výprodeji, takže nad nimi asi nebudu váhat dlouho!

Catrice paletka na obočí

Po dvou a půl letech mi dochází paletka Oriflame, kterou používám denně a tak se musím poohlédnout po jiné, asi půjdu do téhle, ale mám strach, že nejtmavší odstín je na mě světlý. Mám vlasy sice hnědé a vím, že brunetky mají obočí dokreslovat stínem o odstín světlejším, ale obočí a řasy mám přirozeně černé jako uhel. Máte tip na nějakou podobnou paletku?

Dermacol linka ne fixu

Po roce mi dochází a tak si musím koupit novou, je totiž mou stálicí v denní školním makeupu. Vytvoří krásnou přirozenou tenoučkou linku, kterou mi i spolužačky chválí a především se nerozmazává. Stojí stovku a hned jak bude v Rosmannu akce, tak ji beru a asi už experimentovat  s jinými linkami nebudu.

L´Oreal Caresse Lipstain

Netřeba komentovat, víte, že tento produkt zbožňuji! Čekám jen na slevu a hned beru nějaký červený a především výrazně růžový odstín! 

Co si potřebujete na podzim koupit Vy? :-)

12 komentářů:

  1. Díky za tip na linky! Zrovna si chci nějaké taky kupovat:))

    OdpovědětVymazat
  2. Podzimní kabát si taky přeju. Lesky jsou úžasné. Mám světle růžový a fialový a ten fialový je vážně úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  3. jak dlouho ti na rtech vydrží ten lipstain od loreálu? děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dlouho, opravdu dlouho. Několik hodin, i pití a nějakou sváču přežije v docela ucházejícím stavu. Já ho nosím raději než rtěnky, protože to fakt drží perfektně.. ;)

      Vymazat
  4. Povedený wishlist. :-)
    http://lucysshortblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ten kabátek vypadá moc krásně. :)
    http://jeanne-s-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. na podzim jsem si koupila trenchcoat v Jennyfer a je božský <3
    z Tally Weijl jsem měla taky jednu bundičku a kvalita příšerná, radši
    si už připlatím za něco kvalitnějšího :) a pěkný wishlist! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pro úpravu obočí se zkus podívat na paletku (očních stínů) od NYC-HD quattro eye shadow -Best of Broadway. Používám nejtmavší stín na obočí a sedí mi dokonale-chladný podtón, také mám vlasy, obočí i řasy černé. Plus se může celá paletka použít pro nahé a decentní líčení očí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tip, studený podtón se špatně shání.. :)

      Vymazat
  8. ta paletka na obocie vyzera super!

    Inak pozyvam na giveaway o prirodnu kozmetiku SKIN IN BLOSSOM, tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/08/koncoletna-skin-in-blossom-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  9. ...a keby si na tom wishliste mala napríklad také čučoriedkové Labello Lip Butter, mohla by si si ho už spokojne vyškrtnúť.;-)) Dúfam, že víťazný mejl dorazil!:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Mám to s obočím úplně stejně 😊 moje oblíbená paletka je od milani v nejtmavším odstínu 😊

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)