Sleek I Divine Ultra Matte V2 a Pout Polish

Sleek je Britská kosmetická značka, známá svou kvalitou a za poměrně slušné ceny. V Čechách se s ní v obchodech nesetkáme, v zahraničních eshopech je klasikou. Já ji mohla poprvé vyzkoušet skrze Bestmakeup.cz, za což milé slečně Lucii děkuji. Eshop nabízí mimo jiné velikou nabídku produktů Sleek, ale například i  kosmetiku Daniel Sandler!





I Divine Ultra Matte V2

Paletky očních stínů Sleek jsou proslulé svou vysokou pigmentací a kryvostí. Stačí se prstem jemně dotknout stínu a můžete s barvami kouzlit. Jsou krásně jemně mleté, takže nepráší a dobře se blendí. Také skoro neubývají, díky svému namletí. Já mám paletku matných očních stínů, které se skvěle hodí na konturování oka nebo jen na jednoduchý stín přes celé oko. Barvy se dají skvěle kombinovat, nebo s nimi vytvořit linky. Myslím, že barvy jsou dosti univerzální, nachází se zde jak hnědé odstíny, tak i zelený, modrý a fialový a základní černý s bílým. Pro začátečníky dokonalé. Výdrž je normální, od rána do večera nevydrží stíny jako čerstvě nanesené, ale s bází se ani nehnou.
Co se týče balení, tak tomu se nedá nic vytnout! Všichni si museli všimnout elegance matného černého obalu, spolu s lesklým logem. Paletka je menších rozměrů, což mě původně zaskočilo, myslela jsem, že je větší. A není zrcátko přes celou délku paletky prostě krásné a zároveň i praktické? Málem bych zapomněla, že součástí balení je oboustranný houbičkovitý aplikátor na nanášení stínů.


Pout Polish - Pink Cadillac

Pout Polish je pigmentovaný balzám v kelímku. Obsahuje bambucké máslo, jojobový, mandlový a avokádový olej, takže zajišťuje hydrataci a regeneraci rtů do hloubky. Můj růžový cadillac voní po vanilce a ta barva s chutí jsou prostě dokonalé! Barva je jemná, přitom výrazná a na balzám má poměrně výdrž. Neznám lepší balzám na rty v kelímku! Mimo to to balení je tak krásné, nevím z čeho je víčko vyrobeno, ale mně to prostě plast vůbec nepřipomíná. Navíc se dá použít jako krémová tvářenka, skvělá pro suchou pleť!


Oběma produktům dávám jednoznačně pět bodů z pěti a připomínám, že se vyrábějí v mnoha barevných variantách. Rozhodně to nebudou mé jediné produkty od Sleeku, už teď se dívám po dalších výrobcích do mé sbírky!

A co vy? Jak jste na tom s kosmetikou Sleek? Líbí se vám?

XOXO FairyChain

4 komentáře:

  1. Od Sleek ma láka duo lícenka+bronzer, tieto paletky ma svojimi farbami veľmi nezaujali
    caramel-b.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. o téhle kosmetice slyším poprvé ale vypadá krásně na oko, ty štětečky jsou krásný...ty musím mít:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)