Top: duben



Vůní uplynulého měsíce se stala novinka Beautiful Eden od Betty Barclay. Jedná se o květinově ovocný parfém v jehož vůni můžete objevit mimo jiné hrušku, černý rybíz, mandarinku, pivoňku, jasmín, sandalové dřevo i vanilku. Jedná se opravdu o parfém a produkt na pokožce drží vskutku celý den. Líbí se mi dámský skleněný flakonek i to, jak šikovně maličká vůně je a hodí se mi tak parádně do kabelky. Určitě doporučuji se po této novince podívat a ovonět se jí.


Březový olej od Weledy používám každý den a to společně s dřevěným kartáčem na tělo. Masíruji tak pokožku po každé koupeli od spodu směrem nahoru k srdci a doufám, že tak dělám dobře pro svůj lymfatický systém, ale i vzhled pokožky. Olej aplikuji na vlhkou pokožku, ta je potom hezky vyživená a nemastná. Olejíček navíc božsky svěže, ale sofistikovaně voní. Určitě se jedná o můj jarní must have.


Překvapením tohoto roku se stala Omlazující hydratační & revitalizující pleťová voda z limitované řady Falka od Manufaktury. Jedná se o produkt, který používám po očištění pleti jakožto tonikum, ale také jako fixátor makeupu jako který se tato voda skvěle osvědčila. Navíc naprosto dokonale voní a já si určitě jdu koupit ještě jedno balení na léto, kdy mám v plánu se touto vodou snad i utopit.


Od mé sestry jsem jako dárek k narozeninám dostala Neoforce šampon proti vypadávání vlasů od Oriflame. Nejdříve jsem vůči němu byla skeptická a bála jsem se obsahu silikonů, nakonec jsem zjistila, že složení tohoto produktu není vůbec špatné a kupodivu se nejedná o hrozný produkt. Naopak jsem s ním docela spokojená, krásně očišťuje pokožku hlavy a ta se po jeho použití cítí svěže a čistě. Mám k tomuto šamponu i kúru na pokožku hlavy, tak uvidíme po delším používání, jak se dvojice osvědčí, zatím fajn!


Jestli jako já milujete oční linky ve fixu, podívejte se po těchto Tattoo Signature od L'Oreal. Mají krásně uzoučký a pevný hrot, takže jím namalujete tenoučkou a precizní linku. Linky se nerozmazávají a hezky drží, jdou dobře odlíčit. Nemám co bych jim vytkla a poku mi brzy nevyschnou tak se bude jednat o mé nejoblíbenější linky vůbec.

Jaké produkty jste si v dubnu zamilovali?

2 komentáře:

  1. S ani jednim z produktů Top duben zkušenosti nemám, ale zaujala mě ta hydratační pleťová voda :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Tattoo Signature - hmmm, co mi to jen připomíná....?! :D Ještě jsem je nikde neviděla, určitě je zkusím :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)