Weleda: Happy Skin



Nedávno jsem se účastnila báječného eventu zaměřeného na břízu bělokorou. Bříza má totiž báječné detoxikační schopnosti, které jsou zásadní pro boj s celulitidou. Otestovala jsem balíček Weleda Happy Skin, který obsahuje tři produkty, jenž mi pomohou k získání krásné a zdravé pokožky.


Březový sprchový peeling vyhlazuje a regeneruje pokožku celého těla. Obsahuje voskové perly z karnaubského včelího vosku, které šetrně odstraňují odumřelé buňky, zatímco ty vitální jsou chráněné. Perly se po použití rozpustí, takže nezbyde žádný plastový mikroodpad, který naše čističky vod neumí odstranit. Jsou velice jemné, nijak pokožku nedřou a neškrábou. Peeling krásně svěže voní  a nepění, neboť neobsahuje sulfáty, ale naopak cukerné tenzidy a pečující meruňkový a sezamový olej. Po použití je pokožka božsky jemná a hydratovaná. Pro správný anticelulitidový efekt je nutné jej aplikovat krouživými pohyby a začínat u spodu těla a končit nahoře.


Březový olej na celulitidu díky svému složení podporuje látkovou výměnu v pokožce a obsažený rozmarýn a lístnatec ostnitý napomáhají odvodňování příslušných partií. Účinně předchází vzniku celulitidy u lidí, kteří mají k její tvorbě dispozice a výrazně zlepšuje stav již vzniklé pomerančové kůže a celkový vzhled pokožky. V prvním měsíci by se měl olej používat pravidelně dvakrát denně, následně stačí jednou denně. Já celulitidu nemám, avšak celou touto kůrou chci podpořit svůj lymfatický systém, se kterým mívám problémy. Olejíček tedy používám každý den krouživými pohyby na vlhkou pokožku opět od spodu směrem nahoru k srdci a po měsíci rozhodně vidím zlepšení stavu své pokožky. Nejen, že pokožka hned po aplikaci díky prokrvení vypadá lépe, ale je po delší době opravdu pevnější. Produkt pokožku nemastí, vstřebává se a zanechává kůži krásně jemnou a vyživenou. Olejíček svěže, avšak sofistikovaně voní. Vůně obou produktů z březové řady je opravdu příjemná a podmanivá. Produkt navíc obsahuje naprosto praktickou pumpičku, není třeba nic šroubovat. Skleněná nádoba se na mém nočním stolku navíc skvěle vyjímá.


Masáž olejíčkem provádím pomocí dřevěného masážního kartáče, který je součástí sady Happy Skin, tedy cenově zvýhodněného seru pro šťastnou pokožku. Účinky oleje jsou podpořeny, kartáč totiž pokožku prokrví a podpoří působení březových přípravků. K celé detoxikační kúře je nejlepší použít ještě BIO Březovou šťávu, která má trošku nahořklou, ale ušlechtilou chuť a dokáže celou výměnu látkového systému ještě podpořit.


Kdybych to měla shrnout, tak nemohu posoudit účinek na celulitidu, kterou netrpím. Avšak věřím, že preventivně tato sada účinná je. Má pokožka je vskutku krásnější, jemnější a rozjasněnější. Navíc mám pocit, že pravidelnou masáží a péčí dělám něco pro své zdraví, neboť vím, že správná masáž opravdu dokáže divy s lymfatickým systémem. Za mě tedy palce nahořu, tuto sadu doporučuji všem, kteří touží po zdravé a krásné pokožce. Navíc je set Happy Skin opravdu krásně zabalený a jedná se tak o vhodný dárek snad pro každou z nás. Sehnat jej můžete tady za 649 Kč.

Pečujete o své tělo?

1 komentář:

  1. Já mám doma právě březovou šťávu z této řady a je fakt zvláštní, ale dobrá. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)