MARK: Face & Body Scrub



Určitě jste boom kávových peelingů zaznamenali. Složení je jednoduché, až vlastně velmi prosté. Káva, nějaký ten olej a popřípadě přidaný vitamín. V případě scrubu mark, o kterém dneš píši a jenž již před nějakou dobou zaplavil náš trh se jedná o kávukokosový a mandlový olej, vitamín E a dokonce mořskou sůl. Produkt je dodáván v papírovém, avšak znovuzavíratelném pytlíku. Balení mi přijde trošku nepraktické do sprchy, jelikož co si budeme povídat, vrchní vrstva papíru se rozmočí, ale není problém produkt uchovávat v suchu, nebo jej přesypat.


Kokosová verze, kterou vlastním krásně voní. Produkt nanáším na vlhké tělo a pořádně jím pokožku promasíruji. Využiji momentu, kdy si například ve sprše čistím obličej, nebo myji vlasy a nechám scrub na pokožce chvilku působit. Po té, co jej ze sebe i vany spláchnu, pokožku těla osuším se již nemusím natírat žádným hydratačním krémem. Pokožka těla je nádherně hydratovaná a jemná. Produkt občasně používám i na pleť a nemám s ním nějaký problém. Naopak, líbí se mi, jak je obličej lehce vypnutý a odpočatý. Face and body scrub mark tedy mohu doporučit a určitě se nejedná o mé první a poslední balení kávového peelingu. Značka nabízí dnes již spoustu variant tohoto produktu. Zmíněný kokosový scrub můžete sehnat tady a to za 299 Kč.

Znáte kávové scruby?

3 komentáře:

  1. Tento scrub jsem viděla už několikrát :) sle osobní zkušenost s ním nemám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Já nad tím přemýšlím a když ho tak chválíš tak pro něj asi skočím, myslím, že jsem ho viděla někde v Tetě! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem z Mark Scrubu šíleně rozčarovaná :D Fakt jsem si přála ho mít ráda a svým způsobem ho ráda mám, protože peelinguje na jedničku, ale rozčiluje mě to balení a bordel, jaký při použití dělá...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)