theBalm: Hot Mama!



Hot Mama! je multifunkční tvářenka pocházející z výroben americké kosmetické společnosti theBalm. Tato značka se snaží upoutat nejen svými obaly, ale také vybízení právě k multifunkčnímu používaní jednotlivých produktů. Hot Mama! je považována za jejich nejoblíbenější tvářneku, jenž může být používána i jako oční stín a díky obsahu rozjasňujících částic (ne třpytek) na tvářích vyniká jako rozjasňovač.


Odstín bych přirovnala ke slavné NARS orgasm, kterou nevlastním, takže nemohu porovnávat, ale podobnost je zřejmá již na první pohled. Řekla bych však, že Orgasm narozdíl od této tvářenky obsahuje třpytky. Tak či onak, jedná se o jemný broskvový odstín s teplým podtónem zlatavými odlesky. Takový druh tvářenky sluší dle mého každému typu pleti a já se svým olivovým podtónem a tmavými vlasy si jej velmi pochvaluji. Produkt je velmi pigmentovaný, stačí ho tedy nanést jen trošku. Nanáší se bezproblémově, nezaznamenala jsem nějakou prášivost, nebo flekatění na pleti. Výdrž je celodenní a jako oční s tím s bází vydrží až do odlíčení. Jako oční stín produkt nanáším pouze lehkou rukou a dosáhnu tak krásného rozjasnění a zteplení očního víčka. Nezaznamenala jsem s produktem nějaký problém, jediné co mi nesedí je obal, nemám ráda papírové paletky i když v tomto případě se jedná o bytelné balení se zrcátkem a magnetickým zavíráním. Také nemám moc ráda grafické znázornění obalů značky, ale to samozřejmě nemá žádná vliv na kvalitu samotného produktu.


Produkty theBalm neobsahují parabeny a nejsou testovány na zvířatech. Jsou exkluzivně k sehnání v síti parfumerií Douglas a tento kousek seženete z cenu 499 Kč za něco přes 7 gramů produktu. 

Co si myslíte o obalech značky theBalm?

12 komentářů:

  1. Já mám theBalm hodně ráda a i ty obaly se mi celkem líbí. Hot Mamu jsem neměla, ale vím, že ji spoustu lidí srovnává s Orgasm od NARS, přesně jak píšeš, NARS tvářenku taky nemám, takže nemůžu posoudit. Každopádně já mám raději matné tvářenky, takže si nejsem jistá, jestli bych Hot Mamu využila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ale Hot Mama nemá třpytky jako Orgasm. Také nepoužívám třpytivé tvářenky, ale tohle je trošku jiné, podle mě to chce vyzkoušet. :-)

      Vymazat
  2. Ty jo....na tuhle značku si vzpomenu vždycky jen když čtu recenze....už by asi možná bylo na čase se posunout k nějaké vlastní zkušenosti ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápu, jakto že ještě nemáš Mary Lou Manizer! :D

      Vymazat
  3. Od theBalm mám všemi doporučovaný bronzer Bahama Mama a rozjasňvoač Mary-Lou Manizer a jsou to moji miláčci. :)
    Hot Mamu mi doporučovala kamarádka, ale nějak si sama sebe se třpytivou tvářenkou nedokážu představit, takže pořád odolávám i přes všechnu chválu, co na ni čtu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozumím ti, měla jsem to s ní stejně. Ale jak píšu, není třpytivá tak nějak klasicky, špatně se to popisuje. :-)

      Vymazat
  4. Já s jejich obaly zatím problém neměla, ale to je asi tím, že mám jenom jednu paletku a ta mi vyhovuje. Takže je možné, že některé nejsou až tak vychytané :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Od The balm jsem zatím nikdy nic neměla,ale někdy bych ráda něco pořídila a vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  6. Mne sa velmi páči ich dizajn produktov. Ešte som nič od nich nemala, no verim, že niektoré produkty musia byť skvelé, ked tak čítam recenzie. A na tejto tvárenke ma zaujal už samotný názov :-D
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Mně se právě ten design nelíbí, ale tak to je věc názoru. :-) A názvy mají povedené, to se jim musí nechat. :-)

      Vymazat
  7. Obaly mám hodně ráda :) mám od nich ale zatím jen matnou rtěnku Meet Matt(e) Hughes, ale je naprosto dokonalá.. na svým blogu mám i recenzi :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu mám také a taktéž tu na ni už je recenzi, je parádní! :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)