Wishlist: Autumn


Po delší době pro Vás mám zase seznam věcí, jenž nutně "potřebuji". Zamilovala jsem se do nádherné Furla Metropolis! Bohužel zrovna nemám v plánu vyhodit pár tisíc za malou párty kabelku, ale po nějaké se v obchodech podívat potřebuji. Jsem však už tak strašně rozmlsaná, že si nemohu vůbec vybrat a nikde se mi nic nelíbí.

Diptrické brýle mi slíbili naši jako dárek k svátku a narozeninám. Mám v plánu si je vybrat na Dny Marianne, protože kupónek s padesátiprocentní slevou hodlám rozhodně uplatnit. Na fotografii je model od Toma Forda, ale značku a model vyberu teprve až v ten del a řídím se tím, co se mi na mě bude nejvíce líbit.

Hodinky vybírám celé léto, nejvíce se dívám po modelek s jednoduchým ciferníkem a koženým řemínkem. Líbí se mi hodinky značek Cluse, Rosefield, DW, The Horse a tak dále, ale nehodlám dávat dva tisíce za "instáčovou značku". S největší pravděpodobností sáhnu po modelu dánské značky Skagen i když jsem se zamilovala do strašně drahých Emporio Armani.

V kosmetických novinkách mě zaujal nazlátlý krémový rozjasňovač od Estée Lauder z kolekce Genuine Glow.

Real Techniques jsem zrovna objednala a snad co nejdříve dorazí. Miluji jejich taklonový chlup a to jak parádně se udržují. Nemám potřebu shánět štětce u jiných, dražších značek. 

Douglas přináší na trh pro nás nové parádní značky (theBalm, Smashbox, Diego Dalla Palma atd.) a také kosmetické produkty mého oblíbeného Toma Forda. Tuhle tvářenku mám vyhlídlou už z návštěv zahraničí, ale co si budeme povídat, cena není moc krásná.

Podzimní kabát je pro letošní rok hlavní bod mého nákupního seznamu. Už mám jeden vyhlídnutý, není nějak drahý, ale přitom má alespoň nějaký obsah vlny, což je pro mě priorita při nákupu kabátu. Co se týče barev u kabátků tak sahám vždy po černých, tmavě modrých, nebo šedých odstínech a v jiných se bohužel necítím moc komfortně. 

Rozhodně si musím pořídit nové kotníčkové boty na podpatku, které nosím moc ráda k sukni, ale i ke kabátku s riflemi. Moje staré po několika letech odešly a po nových se musím podívat pěkně rychle, dříve začnou vánoční večírky! 

Každopádně opravdu nutností je nová tužka na obočí, kterou vážně potřebuji. Líbí se mi sada od Benefit, ve které je jak tužka se širším hrotem Goof Proof, ale i High Brow, který se mi vždy moc líbil v koutcích očí. 

Určitě si ale pořídím novou MAC rtěnku. V poslední době jsem barvy na rtech střídala opravdu hojně a ve velkoměstě se výraznosti v tomto směru nebojím. Už dlouho sháním kousek "mé rty ale lepší", avšak vždy z butiku odcházím s nějakou odvážnou variantou. Tentokrát se ale nenechám zlákat a vážně koupím to, po čem tak dlouho prahnu!

Nutně sháním nude lak, protože v této barevné variantě mi sbírka velice prořídla. Líbí se mi například znázorněný odstín od O.P.I. 


https://www.westwing.cz/customer/account/create/?mdprefid=fairychain170816

Nedávno jsem si objednala nějaké doplňky do bytu z online katalogu Westwing. Nevím zda jste o něm již slyšeli, ale funguje na principu kampaní, jenž nabízejí různé zboží, většinou seřazení podle stejného tématu, nebo například návrháře. Kampaně nemají dlouhého trvání a každý den nějaké zanikají a naopak se zase objevují nové. Dodání zboží trvá zhruba měsíc, protože předměty putují přímo od dodavatele ze zahraničí. Pokud máte rádi luxusní, designerské nebo zajímavé kousky nábytku a bytových doplňků, určitě se do online katalogu zaregistrujte, abyste k němu měli přístup. Nebojte, vše je zdarma a stačí si připravit pouze svůj e-mail a vymyslet nějaké heslo.

Samozřejmostí, která je v novém bydlení nutností je povlečení. Zrovna když jsem jej vybírala běžela kampaň Pip Studio, která nabízí originální a velmi barevné kousky.

Zaujalo mě, že katalog poskytuje i hodinky, o kterých jsem se již zmiňovala. Běžela tak kampaň Armani, při jejímž otevírání jsem jásala, neboť ceny byly velmi nízké, ale bohužel se mi zrovna žádný dostupný kousek nelíbil.  Později jsem si všimla i kolekce Michael Kors a jeho brýlí a hodinek.

Největší radost musí na těchto stránkách mít milovníci doplňků. Hodiny Manis pocházejí z kolekce Dům návrhářky a taktéž stolní lampa Marple II. Hrneček Simle Love je zase vybrán z kolekce Pestrý život, stejně tak polštář Diamond. Nejvíce se mi líbila sada tří košů Skandi z kolekce Modern Skandi, stejně tak sada misek Tibica, stolní lampa Skandi Blue, sada zápisníku Eightes a nádherná pohovka s názvem Merin Grey.

V kolekci Hřejivé a hebké zrovna měli krásný dětský pléd Betsey a v kolekci Provensálská koupelna byla ke koupi dóza na papírové ubrousky Emmeline.

Jestli jste si ještě nevšimli, tak mou nejoblíbenější barvou je modrá a i dekorace na zeď by u mě v této barvě vedly. Obraz je z kolekce Tři barvy elegance a jmenuje se Chevron Shade. Všechny kolekce jsou nádherně promyšlené a lákají mě už jen těmi svými názvy. S chutí bych nejraději objednala téměř vše, co katalog nabízí, ale mírnila jsem se a těším se, až mi mé tři praktické kousky dorazí!

Plánujete vyrazit na Dny Marianne? A co máte v plánu si pořídit? Znáte Westwing
P.S.: Nezapomeňte na běžící giveaway s theBalm!

13 komentářů:

  1. Kabát sháním už několik let, takže závidím, že máš vybráno. Já mám super zimní, ale s tím podzimním se furt nějak nedaří. Nelíbí se mi totiž dvouřadé zapínání a navíc jsem malá, takže jsou mi všechny dlouhé. A boty by se mi taky hodily, sice mám dvoje, ale jedny mají až moc vysoký podpatek a druhé nejsou moc pohodlné :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha nároky na kabát mám úplně stejné a také problém s výškou! :-D A neboj se, mám obavy, že než si ho koupím už nebude.
      P.S.: Bot není nikdy dost!! :-D

      Vymazat
  2. Kotníčkové boty na podpatku se mi moc líbí :) Kabát sháním dva roky. Vždy když se mi nějaký líbí, stojí majlant :D Hodinky si kupuju už tak pět roků :D Snad se k tomu letos dostanu, hodně se mi líbí DW. V prosinci mám 18, tak přemýšlím, že z narozeninových peněz bych si je koupila :)

    Bomb Cosmetics | Tělový scrub Limetka & Brusinka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodinky k narozeninám jsou super volba! Já tehdy nedostala nic hmotného, kromě peněz a doteď je mi to líto. Právě sourozenci dostali hodinky a jsou rádi. :-)

      Vymazat
  3. Já na Dny Marianne určitě půjdu, dochází mi spoustu věcí, a tak si je plánuju koupit. Jinak na Smashbox a theBalm se hodně těším! Brýle bych taky potřebovala, líbí se mi jedny od Marc Jacobs, ale jsou docela drahé. Jinak já ted narazila na skvělý nude lak od Flormar. Kdysi jsem zkoušela značky jako OPI, Orly, Essie atd a pořád pár laků od nich mám, ale žádný mi nevydrží neporušeně tak dlouho, jako ty od Flormar :). Jo a nude rtěnku taky potřebuju, mám v MACu stejný problém, vždycky odejdu s nějakou výraznou :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně" Marc Jacobs model se mi také moc líbil! Jak píšeš, ceny jsou vyšší, ale zas tam je pak hodně znát ta sleva z kuponku. :-) A o Flormar mi zrovna říkala spolubydlící a rozhodně je musím zkusit. :-)

      Vymazat
  4. také kotníkové topánky na opätku som si aj ja dala tento rok za cieľ :) nechápem, prečo som doteraz také nemala :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jedny nosila ROKY, ale už musely jít.. Podle mě nadčasový kousek v šatníku, teda botníku. :-)

      Vymazat
  5. Krásny výber, najviac sa mi páčia topánky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nějaký podzimní kabát a boty taky nutně potřebuju!

    OdpovědětVymazat
  7. Podzimní boty na podpadku si plánuju pořídit i já :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super Wishlist! Hele hned mě zaujal ten Westwing, tak jsem se zaregistrovala a vyskočil tam na mě Love Moschino. No sakra! :D Ale děkuju, vypadá to fakt zajímavě ty kampaně. :))

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný wishlist! Na mém wishlistu byly také kotníčkové boty a hodinky, ty jsem si pořídila. Ještě tam mám stejně, jak ty podzimní kabát a brýle.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)