Medik8: Brightening Powder Cleanse


Čističe v prášku před nějakou dobou obletěly svět, od té doby je však stále nevidíme běžně v našich drogériích a takovu péči zatím sháníme leda u profesionálů. Medik8 nabízí Brightening Powder Cleanse, což je jemný avšak velmi účinný denní exfoliační čistící přípravek pro rozjasnění pleti s jedinečnou patentovanou látkou oxyresveratrolem, který nabízí dvojí čistící sílu a to pomocí hydroxykyselin a mechanických exfoliátorů, jako je například výtažek z bambusu nebo sopečný perlit.


Nasypu do dlaní prášek o rozloze zhruba jedné koruny a smíchám s troškou vody, okamžitě se směs promění v lehkou pěnu, kterou krouživými pohyby aplikuji do vlhké pleti. Po opláchnutí je okamžitě jasnější a vyčištěná. Produkt používám jak na ranní čištění, tak pro večerní dočištění pleti po odlíčení.   Pleť nedráždí, nevysušuje, avšak po použití není pokožka ani nijak hydratovaná a je určitě nutné nanést nějaké sérum nebo krém. V dlouhodobém měřítku je tento produkt z řady bojující proti pigmentaci a slibuje proto sjednocení nejednotného tónu a redukci skvn a to díky kyselině glokonolakton nebo n-acetylglukosamin. Prášek kombinuji s produktem ze stejné řady a to sérem White Balance Brightening a rozhodně vidím účinky. Produkt lze použít i koncentrovaněji jednou týdně a to v dvojnásobé dávce prášku, čímž dosáhnete vskutku účinné exfoliace.


Asi nemusím dodávat, jak je prášková forma ideální na cesty, pokud jako já lítáte pouze s příručním zavazadlem. Za mě zkrátka jo, já mám tyhle produkty moc ráda a pořídím si zrovna tento klidně znovu, navíc produkty v prášku vám vydrží dlouhou dobu. Zakoupit můžete tady na stránkách medaprex a to za 990 Kč.

Zkoušeli jste práškové čističe pleti?
 




1 komentář:

  1. Mám tyhle práškové čističe děsně ráda. Nejen,. že krásně rozjasňují a exfoliují, ale jsou fakt super na cestování. Díky za tip, mrknu se i po tomhle! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)