Malibu C: Scalp Wellness



Znáte značku Malibu C? Už v roce 1985 přišli jako první na trh s wellness přípravky založenými na patentovaných technologiích, výzkumech a především s ohledem na životní prostředí. Jejich výrobky jsou 100% veganské a samozřejmě netestované na zvířatech. Neobsahují sulfáty, parabeny, konzervanty a umělé parfemace. Jejich předností je, že řeší problémy vlasové pokožky a to jak svou péčí v šamponu a kondicionéru, ale také Wellness sáčky s aktivovanými krystaly vitamínu C v jeho nejčistější a nejúčinnější podobě. V Malibu C věří, že netušíme, co se skrývá ve vodě, která může být původcem různých problémů s vlasy i vlasovou pokožkou. Tvrdá voda obsahuje minerály a chemické přísady, které zapřičiní nežádoucí reakce a stavy pokožky. Jejich produkty se snaží zbavit nás nánosů těchto nechtěných minerálů a chemických přísad. 


Vyzkoušela jsem proto sadu Scalp Wellnes, která obsahuje šampon, koncidionér a čtyři welness sáčky s jednorázovou kúrou. Šampon jemně bez podráždění odstraňuje šupinky z pokožky hlavy a zamezuje nepříjemnému svědění kůže. Neobsahuje sulfáty, takže počítejte s tím, že je trošku těžší jej rozpěnit a doporučuji klasické šamponování provést dvakrát. Produkt obsahuje výtažky z eukalyptu, který pokožku zklidňuje a šampon po něm příjemně voní. Po opláchnutí nanáším jak na pokožku hlavy, tak na délky vlasů kondicionér. Ten taktéž obsahuje výtažky z eukalyptu a stejně tak po něm hezky voní. Produkt zklidňuje pokožku hlavy a vyživuje suché vlasy. Vyrovnává přirozenou exfoliaci pokožky a předchází tak tvorbě šupinek a podráždění. U obou produktů jsem nenašla negativum, nadmíru mi vyhovují.


Jednou týdně aplikuji wellness sáček. Jeho obsah nasypu do dlaně a smíchám s troškou vody, následně se snažím vzniklou směs vmasírovat do vlasové pokožky a zbytek do délek vlasů. Následně nechám chvilku působit a opláchnu vodou. Tato kúra má vcelku jednoduché složení založené na vitamínu C, biotinu a komplexu vitamínů B a musím říct, že vždy po použití se má vlasová pokožka cítí bezvadně. Škoda jen, že sada neobsahuje sáčků více a musím si je dokoupit v balení zvlášť, což určitě udělám. Značka nabízí různé druhy sáčků podle potřeb vašich vlasů, podívejte se sami.


K sadě jsem si ještě pořídila Un-Do-Goo Šampon, který slouží k hloubkové očistě vlasové pokožky a vlasů. Umí odstranit nánosy stylingových přípravků bez narušení rovnováhy pokožky hlavy. Už při šamponování cítíte, jak vlasy správně vržou a jsou čisté. Tento šampon používám před Scalp šamponem a to jednou za tři mytí. Jsem s ním moc spokojená, určitě doporučuji, pokud hledáte efektivní čistící šampon.


Za mě se jedná o velice kvalitní produkty řešící problém s citlivou pokožkou hlavy a to za nijak šílené peníze. Produkty značky Malibu C seženete na e-shopu Salon Pro.

Jak řešíte problémy s citlivou pokožkou hlavy?


2 komentáře:

  1. Tuhle značku jsem nezaznamenala. Ale co se citlivé pokožky na hlavě týče, tak tu já mám opravdu hodně citlivou, takže si myslím, že by pro mě takové produkty nebyly špatné :-) líbí se mi to balení.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem o Malibu C slyšela, chtěla bych si zajít na kúru přímo do salonu, ale tohle na doma by taky nemohlo být špatý. Tak si to asi zakoupím, abych pak měla čím to udržovat po kúře. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)