Benefit: Brow Zings



Benefit je svými produkty na obočí proslulý. Nebudu se tajit, že jsem vždy chtěla nějaký z jejich produktů právě na úpravu obočí vyzkoušet, ale vždy jsem díky cenám odolala. Měla jsem štěstí, když jsem ve výprodeji ulovila tento produkt Brow Zings za nějaké tři stovky. Upravuji si od té doby obočí právě touto sadou pro úpravu a vyplnění obočí.



Produkt má krásné balení, obsahuje zrcátko, pinzetu, která jde opravdu použít a skládají šteček se dvěma typy štětinek. Plochým štětečkem nanášíte vosk a klasickým seříznutým potom stín na ono zavoskované obočí. Líbí se mi, jak se štěteček dá složit a držíte pak v rukou opravdu pohodlně štetec, se kterým se dobře pracuje. Dále v sadě najdete zabarvený vosk a stín. Já vlastním odstín sady číslo 5 a musím říct, že mi přijde dost teplý, avšak to mi v letních měsích nevadí a sada mi barevně sedí. Se sadou nemám nějaký problém, používám jak vosk i stín, občas produkty míchám dohromady a tak se mi asi pracuje nejlépe. Obočí je hezky vytvarované a produkt drží celý den. Jsem zkrátka spokojená a klidně bych si sadu koupila znovu.


Jak upravujete své obočí? 

3 komentáře:

  1. Značku benefit znám ale tento výrobek jsem ještě nezkoušela, vypadá ale fakt pěkně :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím mám s produkty na obočí výbornou zkušenost i když se mi do nich nikdy nechtělo investovat a říkala jsem si, že produkt z drogérie musí udělat stejnou službu.

      Vymazat
  2. Túto značku poznám vyzerá naozaj dobre a uvažovala som, že si kúpim od nich jeden produkt.
    Budem rada ak si pozrieš aj ty môj blog:http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)