Top: leden


Jak začal Váš nový rok? Můj začátek roku 2018 je snad ten nejvíc chaotičtější ze všech. Zkouškové, přemíra práce v práci a nezbývá mi žádný čas pro to, co mám ráda, nebo co bych ráda dělala. Doufám, že v únoru, kdy bych měla mít většinu zkoušek za sebou, si udělám čas alespoň vyrazit na nákupy, nebo někam do přírody, popřípadě za relaxací do wellness.


Víte, že Manufaktura nabízí i svíčky? A né ledajaké. Jedná se o přírodní svíčky ze sójového vosku. Můžete je sehnat ve dvou voňavých variantách: růže a nebo vůně čistého prádla, kterou zobrazuji na fotografii. Růžovou jsem po několika měsících už spotřebovala, vůni prádla si momentálně užívám. Obě vůně jsou podle mě univerzální a nedchnou každého. Krásně provoní místnost, ne málo, ne ale ani moc vlezle a nepříjemně. Tyto svíce jsou ručně odlévané z vysoce kvalitního a ekologicky šetrného 100% sójového vosku. Ten oproti svícím vyrobených klasicky z parafínu hoří čistěji a pomaleji, takže není nějak nezdravý a vydrží mnohem déle hořet. Aroma se uvolňuje již při nižší teplotě. Osobně se z běžných komerčních svící snažím přejít právě na tento druh svíček, neboť si myslím, že se jedná o dobrou investici. Pokud máte takového svíčky také v hledáčku, mrkněte do Manufaktury, nabízí tyto dvě v nádherném balení, které je vhodné jako dárek a to za příznivou cenu, mrkněte sami.


Nejoblíbenější vůní zimních měsíců se stala má Gucci Bloom. Pro toho kdo miluje výrazný jasmín, se jistojistě tento květinový parfém stane i jeho láskou. 


Jestli jste jako já posedlí užíváním různých zelených doplňků stravy, podívejte se po Spirulině. Jedná se o sinici, jejíž buněčná stěna je tvořena polysacharidem, který je pro lidské tělo lehce stravitelný a tak jeho unikátní živiny jsou jednoduše vstřebány. Spirulina se tak perfektně hodí pro výživu našeho organismu a řadí se k takzvaným zeleným superpotravinám. Patří k jedinečným zdrojům rostlinným bíkovin a tvrdí se, že jich obsahuje nejvíce ze všech potravin. Je tedy více než vhodná pro vegany, nebo vegetariány. Mimo jiné má antioxidační schopnosti a napomáhá imuitnímu systému, také k udržení normání hladiny cukru v krvi a přirozené obranyschopnosti, tonusu, vitalitě a tak dále. Produkt můžete sehnat v prášku, nebo tabletách, já osobně vždy upřednostňuji tablety, neboť vůně a chuť zelených potravin nebývá vábná. U řas a sinic, tedy i u spiruliny doporučuji začít s dávkováním pozvolna, nejdříve začínám napříkad na pěti tabletách denně a pak užívám tablet třeba patnáct, ráno na lačno a zapiji je sklenicí vody. Co na spirulině zbožňuji je fakt, jak dokáže upravit zažívání a dostat do mě spoustu bílkovin a dalších vitamínů, nebo důležitých výživových prvků a přitom zcela přirozeně, bez jakékoliv chemie. Určitě doporučuji všem se po Spirulině podívat, takovéto balení není vůbec drahé a zvláště v období zimi se jedná o perfektní doplněk stravy, vhodný pro všechny z nás. Tuto Spirulinu mám od značky Allnature a je k sehnání tady, na elixi.cz.


Od zastoupení Weledy jsem dostala nádherný vánoční balíček obsahující můj nejoblíbenější sprchový krém a krém na ruce pro citlivou pokožku, tedy v mandlové variantě. Ta naprosto dokonale voní po sladkých mandlích, božsky kůži celého těla hydratuje a vyživuje. Za mě se jedná o jejich nejuniverzálnější řadu, která musí vyhovovat snad všem. V balení jsem dále objevila diář, který už nosím v kabelce a také maličkou ozdobičku na stromeček, která mě vskutku potěšila, neboť já letos Vánoce trávila bez stromečku a ozdobu jsem si tak pověsila alespoň na okno.


Od agentury, kterou mám v práci na starosti jsem obdržela dokonalý diář pro markeťáky. Produkt je to poměrně veliký, tak jej mám v práci na stole a píši si do něj pracovní týdenní úkoly, reporty a poznatky. Nejvtipnější jsou marketingové citáty a na konci dokonce nějké tipy pro klasické marketingové úkoly. Z tohoto jejich dárečku jsem měla vskutku velikou radost. 

Co dělalo v lednu radost Vám?

4 komentáře:

  1. Ja som si urobila radosť novým foťákom :), ale ešte som ho nemala veľa času vyskúšať. Inak tie sviečky som už niekde videla a rada by som ich vyskúšala :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak z foťáku bych teda taky byla radostí bez sebe! :)

      Vymazat
  2. Sviečky zo sojoveho vosku vyzeraju naozaj skvelo, hoci nemám so žiadnou skúsenosť, rada by som určite v budúcnosti nejaku vyskúšala .. u nás na Slovensku pred nedávnom vznikli takéto sviečky Jemnô, tak možno skús aj tie ak budeš mat chuť :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé děkuju za tip, podívám se! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)