Top: listopad



Jako každý měsíc už pár let i v listopadu jsem bojovala proti vypadávání vlasů. Momentálně zkouším tuto chininovou řadu značky Klorane a nevypadá to zas tak zle! Ještě si nějaký měsíc musíme počkat, já na výsledky a vy na recenzi. Každopádně kdysi jsem používala jejich řady pro suché vlasy a ty byly parádní, takže jestli rozmýšlíte nad nějakými vlasovými produkty, zkuste mrknout na jejich nabídku.


Na Interbeauty jsem si pořídila tento CND Offy Fast olejový rozpouštěč gelových laků a funguje na jedničku. Jako každý takový čistič obsahuje aceton, který neskutečně nehty vysušuje, takže jsem ráda, že je k sehnání i regenerační verze s olejíčky. 


Na e-shopu Parfémy El-Nino měli nedávno velké výprodeje a já tam pořídila produkty fakt za pár kaček, jako třeba tuto zázvorovou Marvis zubní mastu. Na chuť jsem si chvíli musela zvykat, ale teď ji zbožňuji a zdá se mi, že zuby jsou opravdu o trošku bělejší.


Dalším úlovkem byl Brow Zings od Benefitu. Ani vám snad nebudu říkat, za kolik tam tato sada vosku a stínu na obočí s roztomiloučkým skládacím štětcem a pinzetkou byla! Za mě zatím paráda a v listopadu jsem na obočí nepoužívala nic jiného.


Už znáte tyto bláznivé ovocné, zeleninové a květinové plátýnkové masky korejské značky Kocostar? Jestli ne, tak na ně určitě mrkněte, za mě parádní dárek k vánocům. Největší výhodou je, že každé to "ovocíčko" je jedna malá plátýnková maska a vy tak na sebe můžete kiwi napatlat kde chcete. Fajn blbinka na noční přespávačky a divili byste se, jak na to berou i chlapi! Zatím je ještě testuji, takže celkové závěry sepíšu později.



Jestli mě lákají výživové doplňky na vlasy, bývají to vždy ty s obsahem kolagenu. Ten obsahuje i Clarie Beauty Hair, což je zcela přírodní produkt na podporu růstu vlasů. Kombinuje přírodní látky a revoluční kyselinu fosfatidovou. Tato látka je prý 2x účinnější, než minoxidil, který každý, koho trápí vypadávání vlasů, jistojistě zná. Výrobek by měl až o 350% zvýšit tvorbu keratinocydů, jenž jsou zásadem vlasových váčků. V kombinaci s péčí na vlasy, kterou současně používám mi přijde, že výsledek vidím, tedy vlasy mi vskutku vypadávají o něco méně. Avšak měsíční kůra je podle mě slabá a na výrazné výsledky by musel člověk užívat takový přípravek alespoň tři měsíce. Věřím, že po delší době by byl účinek tohoto doplňku výraznější a dlouhodobější. Klidně bych si tento výrobek zakoupila vícekrát na delší dobu. K sehnání je tady na stránkách Elixi.cz.

Jaké produkty jste milovali v listopadu Vy?


1 komentář:

  1. Šampony od Klorane mám také ráda, zrovna teď jsem měla jejich mangovou řadu:) Pokud hledáš něco vyloženě na růst, tak doporučuji šampon od Yves Rocher - ten mi opravdu pomohl (tenhle s chininem jsem měla taky, ale výsledky jsem moc neviděla). Na elninu se v tom výprodeji dají vychytat skvělé úlovky, kolikrát tam něco koupím tak za čtvrtinu běžné ceny :D

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)