VIP snídaně s Mary Kay



Produktové snídaně u Mary Kay se pomalu stávají zvyklostí. Scházíme se tak s několika dalšími blogerkami v Anděl Media centru na pražském Smíchově, kde společnost sídlí, a jsme pokaždé velice hojně pohoštěny. Program této akce bývá jednoduchý, tedy dozvědět se něco nového o produktech, ale i přiučit se nějaké vychytávce v oblasti beauty. Stejně jako několikrát předtím se snídaně neobejde bez přítomnosti nezávislé poradkyně, která k nám přistupuje a vysvětluje vše tak, jako kdybychom byly její zákaznice. 




U snídaně samozřejmě nemůže chybět dokonalý catering. Tentokrát byl v režii donutů značky Donuters a výborných chlebíčků z podniku Sisters. Já osobně miluji kombinaci vajíčkové pomazánky s řeřichou a nikdy neodolám pistáciovému donutu. Alice z marketingu vše dotahuje do dokonalosti roztomilými talířky a ubrousky.






Na podzim můžeme v Mary Kay příručce krásy spatřit několik nových produktů. Nás všechny učarovala vínová kosmetická taštička, která obsahuje čtyři odstíny laků na nehty. Z barev jsme byly všechny paf a toužily jsme snad po každém z nich. Dále v podzimní edici jsou dva podzimní odstíny rtěnek a oční stíny. Za mě dokonalá kompozice barev, laděna do fialových tónů, aneb takto si já představuji podzimní kolekce. V novinkách ale můžeme objevit i houbičku na makeup, kterou již testuji a není podle mě vůbec špatná, nebo kleštičky na řasy, jenž patří do kosmetické výbavy každé ženy. Nádherná je sada růžových štětců na oči! Zaujala mě i nová plátýnková maska na pleť z řady timewise repair.


Tématem snídaně však nebyly jen nové produkty, ale předvším nový fenomén s názvem multimasking. Nevím jak vy, ale já jsem vlastně tento moderní postup dělala už od té doby, co jsem s pleťovými masky začala a vím tak, jak moc šetří čas. Jeho postup je naprosto jednoduchý, aneb na pleť při jednom použití naneseme více pleťových masek, vhodných na určitou řást obličeje. Tedy klasicky a nejčastěji na T-zónu nanášíme čistící masku, na tváře například projasňující, nebo vyživující, pod oční okolí je dobré nanést kupříkladu chladící gelovou masku a nesmíme zapomenout ani narty. Tip kosmetické poradkyně byl, abychom masky nanášely na čistou pleť, ošetřenou pouze tonikem. Další vychytávkou podle mě je, použít na oční okolí peeling na rty, kůže pak bude oční masku lépe vstřebávat. Na masky z nabídky Mary Kay se můžete podívat tady, já osobně miluji Hloubkově čistící masku s aktivním uhlím, o které jsem se již rozepsala tady. Je zkrátka báječná!


Před náročným školním odpolednem jsem si užila úžasné dopoledne a opět jsem se dozvěděla něco nového. Děkuji za pozvání a těším se třeba zase příště!

Multimaskingujete?

3 komentáře:

  1. Akce byla jako vždy povedená a moc ráda jsem tě opět potkala! :) Příště se snad déle vyspím, aby se mnou byla řeč, haha :D :)
    Přiznám se, že mě dřív multimasking vůbec nenapadl :D
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Prosimtebe! :D Tak třeba až přijedeš odpočatá z dovolené. :-)
    Hele já už v nějakých patnácti si dávala čistící masku a na tváře a oční okolí máminu vyživující masku. :D Jsem tak šetřila čas. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou situace kdy bych moc ráda bydlela v Praze. A tyto akce k nim patří. Já od MK nic neměla, nikdy. Vyzkoušela bych ráda, ale vzorečky jen tak nezasílají :-)

    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)