Event: seznamovací brunch s drogérií Rossmann!




Drogérie Rossmann rozšířila svůj online marketingový tým o blogerku Terezku a bylo tak jasné, že se začnou dít věci! Tento týden pro nás uspořádala nádherný seznamovací brunch, který se konal v horních prostorech kavárny La Bohéme Café na pražských Vinohradech. V tomto podniku jsou blogerské akce už docela klasikou, ale musím přiznat, že právě nahoře, v prostorech určených pro eventy jsem ještě nebyla. Jedná se o velikou členěnou místnost, krásně prosvětlenou s vlastní kuchyňkou. Byl pro nás přichystaný naprosto famózní catering a to myslím zcela upřímně. Občas mívám na akcích problém se pořádně nadlábnout, protože nemusím maso a obecně nějaké typické parfemované potraviny. Avšak tentokrát jsem se zamilovala do všeho a vážně jsem si pochutnala. Přiznám se, že větrníky jsem měla bez ostychu rovnou dva!




Prvním úkolem akce bylo nás seznámit s drogérií Rossmann. Dozvěděla jsem se tak o jejím zakladateli panu Dirku Rossmanovi z Německa, ale také o prvních pobočkách u nás v České republice. Víte, že znamením tohoto podniku je kentaur? Název Rossmann se zkládá ze slov, které můžeme přeložit jako člověk a kůň a jedná se tedy o znak spojení síly člověka se zvířetem. Povídali jsme si i o privátních značkách, nebo-li privátkách, jak jim s oblibou říkají prodejní asistentky. Tyto značky jsou levnější díky absenci reklam na produkty, jinak se jedná o kvalitní výrobky, které podléhají vývoji i testování stejně jako jakýkoliv další výrobek na evropském trhu. Bylo nám prozrazeno, že oblíbenou privátní pleťovou značku Rival de Loop čeká relaunch a bude spadat pod známější privátku ISANA, takže se můžeme těšit na nové obaly!






Terezka nám na eventu připravila skvělou zábavu. Nejdříve jsme se pokochali uměním vizážistky značky Revlon a dozvěděla jsem se tak o nové řasence, která řasy obalí a můžeme ji odlíčit jednoduče jen teplou vodou, která z obalených řas stáhne ony duté trubičky, které pak prý vypadají jako řasy, ale nemáme se lekat. Další zábavou byla výroba vlasní koupelové soli, kterou jsem si užila a hned tentýž večer celou spotřebovala na relaxační koupel. Receptura je jednoduchá. Smícháme hrubozrnou a jemnou sůl, přidáme lžičku třtinového cukru, nešetříme olejem a na závěr to chce nějaký ten esenciální olejíček. My měli k dispozici ještě zrnka kávy a tak mi vznikla vážně voňavá směsice. Suprovou aktivitou pro mě bylo vázání květin, protože teď už vím, jak k první květině správně přiložit druhou, třetí i čtvrtou a kytice se mi po uvázání hned nerozpadne. Mimochodem jsem si krásnou kytičku odnesla domů a stále mi dělá radost. Poslední workshop byl spojen se značkou Instax. Polaroidové foťáčky byly rozesety všude po místnosti a mohli jsme si je tak libovolně půjčovat, zkoušet a fotit. Následně jsme si z fotek vyrobila své album. Všechny připravené části zábavy mě moc bavily a vážně jsem si je užila. Líbí se mi, že jsme měli něco, co jsme si s sebou mohli vzít domů a můžeme tak na skvělý brunch ještě dlouho vzpomínat.








Samozřejmě jsme nikdo neodcházel bez pečlivě připraveného balíčku, do kterého jsme si následně mohly podle své libosti naskládat vybrané produkty. Terezka ví, že každá jsme jiná a každá z nás si tak vybereme něco trošku odlišného. Mrzí mě, že se mi bohužel vybil fotoaparát a nemám tak pro Vás více a nebo kvalitnější fotografie. Zklamala mě baterie, která ukazovala tři čárky a za minutku zapípala a zhasnula mi foťák. Tak či onak, jsem moc vděčná, že jsem se této akce mohla zúčastnit. Velice mě bavila a ráda jsem po delší době opět viděla známé tváře! 


P. S.: Rossmann má celý příští týden výbornou akci: 50% slevu na dekorativní kosmetiku, při nákupu dvou kusů. Tak nakoukněte, já si určitě něco pořídím! 

6 komentářů:

  1. Už z fotek jde poznat o super akci. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta 50% akce je bezva, díky za připomenutí :) jinak to jídlo a celkově všechno vypadá krásně :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to vyzerá vážne na super akciu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nevím proč, ale Isana jakožto privátní značka Rossmanna mi není tolik blízká jako například Balea v DMku. Jinak ale Rossmann ráda mám, zítra se chystám využít tu jejich parádní akci na dekorativku :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)