L'Oreal: Brow artist Genius Kit & Designer


Dnes pro Vás mám delší recenzi a to hned dvou produktů ze stejné řady s názvem Brow Artist od L'Oreal. Řada je logicky soustředěná na produkty na obočí a v drogérii se řadí k těm nejdražším produktům určeným k úpravě obočí. Já po nich sáhla s myšlenkou, že ušetřím, když si nekoupím produkty na obočí z high-end kosmetiky. Uvidíme, jestli tomu tak ale bylo..




Genius Kit je poměrně hezoučká a maličká sada stínu a jakéhosi vosku, spolu s malým štětečkem a pinzertkou. Její obal se mi velmi líbí a myslím, že ten kovový vzhled je opravdu přitažlivý. Pinzetu nepoužívám, štěteček ano a jde to s ním, jen podle mě druhý konec, na kterém je jakože kartáček je k ničemu a obočí jím opravdu nepročešete. Stín je spíše světle hnědý a to jsem sáhla po té nejtmavší variantě tohoto produktu. Ale i tak mi vyhovuje a líbí se mi, že nemá nepřirozený teplý podtón. Není tolik pigmentovaný, ale i tak s ním poměrně rychle vykouzlíte hezké obočí. Líbí se mi, že nepráší a tedy moc rychle neubývá. Zkrátka stín mi vyhovuje. Vosk vůbec, ten na štětec nijak nenaberete, prostě ještě se mi nepovedlo jej aplikovat. Podle mě zbytečnost a asi bych byla raději, kdyby byl v produktu další stín. Pokud to mám shrnout, stín je fajn, obal je krásný, štětec použitelný, ale vosk k ničemu a přijde mi to pak jako vyhozené peníze. Znovu si produkt již nekoupím.




Další produkt, který jsem vyzkoušela byla tato tužka na obočí s názvem Designer, opět v nejtmavším odstínu. Má opět moc hezké balení a tentorkát praktický kartáček na pročesání obočí. Tužka je ale bohužel moc tvrdá, obočí se s ní vykresluje velmi těžko musím tlačit a i tak je zužka málo pigmentovaná. Kvůli tlačení se okamžitě otupí a kopytem kreslit taktéž nejde. Za mě ne. Jedná se o drahou tužku na obočí, kterou jsem bohužel vyhodila do koše.

Jaké produkty na obočí používáte nejraději?

3 komentáře:

  1. Ta paletka vypadá nádherně, škoda toho vosku - ty já obecně moc nemusím :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  2. ja mám práve rada v takýchto setoch na obočie ten vosk, pretože potom tá farba lepšie drží a je to také sýtejšie :) ale je pravda, že tento od Loréal som ešte nemala, takže ak nespĺňa to čo má, tak potom je tam naozaj zbytočný :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám teď sadu na obočí od Rival de Loop :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)