Wishlist: Summer



A máme tu zase léto! To moje bude sice pracovní, ale podívám se i k moři a velmi se těším. Když jsem přemýšlela nad věcmi, které bych si v létě ráda koupila, nejdříve mě nic nenapadalo. Až když jsem se opravdu zamýšlela a vzpomínala, něco jsem v té hlavě přeci jen vylovila. Narozdíl od minulého wishlistu, ze kterého jsem rekordně pořídila opravdu všechny předměty, tento bude spíše více "dream" a nepředpokládám, že si z něho snad něco zakoupím, i když bych velmi ráda a kdo ví?

Nové Dior Addict Lip Tattoo mě zaujaly na první pohled. Značku mám oblíbenou a s kvalitou produktů, které vlastním jsem dosud více než spokojena. Ještě jsem nestihla přečíst recenze a tak budu ráda, pokud někdo z vás napíšete svou zkušenost. Přemýšlím nad nějakou kvalitní mikinou a v záloze mám několik trošku dražších značek. Když jsem prohlížela mikiny v běžných řetězcích tak mě zklamalo složení a kolikrát i neforemný střih. Abyste chápali, tak mikinu žádnou nevlastním a proto si myslím, že jednou takovou pořádnou bych si mohla udělat radost. Tato z fotografie od značky Calvin Klein se mi líbí ve více variantách a možná má mé sypmatie také kvůli jejímu pojmenování Hanna. Zamýšlím nad pořízením nového bronzeru a určitě chci jít do jednoho ze slavných Guerlain Terracotta. Ještě nemám vybraný přesný barevný odstín, ale alespoń mám jasno ve značce, to je dobré, ne? Strašně se mi líbí jednoduché jednodílné plavky, jenž mají více vykrojená záda, avšak zatím je všude vidím pouze vyprodané. Pokud bych si chtěla pořídit novou vůni, byla by to asi Marc Jacobs Daisy Blush, velmi mě zaujala. Stříbrný karma náhrdelník si přeji již nějaký rok, stále jsem se neodhodlala a až teď jsem běne v obchodech nějaký takový našla k zakoupení, už jej mám v nákupním košíku! Batohy značky Fjällräven mě na počátku absolutně nezaujaly a vlastně se mi asi ani nelíbí stále. Sháním však jednoduchou a prostornou tašku do školy, která pojme notebook i nějaké další nezbytnosti. Tento z edice Re-Kanken je asi přesně podle mých přestav, mám tedy v plánu jej jít ještě osahat na vlasní kůži a pak uvidíme, ale zatím to s jeho koupí vidím pozitivně. Jelikož byl červen náročný měsíc a několik věcí se mi v životě podařilo, ale i  pokazilo, myslím, že je správný čas se odměnit a alespoň něco z mého summer dream wishlistu si pořídit.

Co byste si v létě rádi pořídili Vy?


7 komentářů:

  1. bronzer a mikinka vyzerajú veľmi dobre :) mne sa páčia tieto CK mikiny, ale častokrát ma odrádza práve tá cena..i keď ako vravíš, ak to má byť jeden kúsok, tak radšej kvalitnejší :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha nemysli, také ji ale vyhlížím ve slevách! :-D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. 100% bavlna a je tak příjemná! Pořád ji chválím, ale ne a ne si ji koupit.. :-D

      Vymazat
  3. Opravdu, moc pěkná mikina i plavky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :-) Plavky však nejde a nejde jen tak sehnat. :/

      Vymazat
  4. Jé a mně se zase líbí ten batůžek! :))

    Kája

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)