Soaphoria: Královská pleťová řada




Dnes pro Vás mám recenzi tří produktů přírodní slovenské značky péče o tělo i pleť Soaphoria. O této značce jsem zde psala již několikrát a vcelku jsem s jejimi produkty spokojená. Nejlepší však je, že se jedná o produkty v jejichž základu jsou rostlinné oleje lisované za studena. Produkty samozřejmě nejsou testovány na zvířatech a neobsahují umělé látky. Tentokrát jsem testovala hydratační krém, gelový oční krém a čistící krém. Vrhněme se na ně!


Tento Univerzální jílový čistič je vlastně čistící krém na základě kaolinu. Vhodný je pro všechny typy pleti, ale svými vlastnostmi je předurčen pro pleť s nadbytečným kožním mazem a nečistotami. Produkt slibuje efektivní odlíčení a zlepšení tónu a vzhledu pokožky. Čistič aplikuji pomocí prstů na obličej a jemně jej vmasíruji, nechám chvilku působit a pomocí vlhkého hadříku jej smyji. Následně pleť doodlíčím micelární vodou, nebo čistícím gelem. Tento produkt je podle mě báječný a šetrný k odlíčení makeupu, avšak jen samostatně bez nějakých dalších produktů na dočištění bych jej asi nepoužívala. Nebo opačně, nejprve používám něcvo k odlíčení a následně tímto produktem pleť doodlíčím. Obě varianty mi vyhovují. Za mě paráda. Pleť je po použití jemná, nevysušená a odlíčená. Sehnat jej můžete zde za 307 Kč.



Hydratační a rozjasňující krém pro normální a citlivou pleť jsem si oblíbila hned především kvůli jeho jemné citrusové vůni. Jedná se o lehký hydratační krém plný vitamínů a zvláčňujících složek. Pomeranč a citron je v tomto případě zdrojem vitamínu C, který podporuje mikrocirkulaci, pociluje a navrací jas mdlé pleti. Olej z černého rybízu hloubkově regeneruje buňky. Díky obsaženým ceramidům krém výborně váže vlhkost a vytváří bariéru proti volným radikálům a toxickému vlivu vnějšího protředí. Samozřejmě musím vychválit hydratační produkt, který neobsahuje silikony a ještě k tomu má hygienickou a praktickou pumpičku. Jak jsem již zmínila, krém je lehoučký a rychle se vstřebává, zanechává pleť jemnou a zároveň hydratovanou. Velmi suchou pleť by asi dostatečně neobsloužil, ale mně velmi vyhovuje a nezpůsobuje mi akné. Cena je však vyšší, pohybuje se okolo 527 Kč a to přímo tady.



Rozjasňující a revitalizující gelový krém na oči s chladivým účinkem je podle mého produkt, který každá z nás musí mít v létě doma. V prvních parních dnech, které se letos objevily to byl můj nový must have. Pokožku skvěle hydratuje, až jsem se divila jak parádně na to, že se jedná o gel. Zároveň z Vás nijak neztéká a ani neničí makeup, zkrátka není mastný. Gelová struktura však potřebuje po aplikaci zhruba minutku čas, aby se absorvovala, avšak za to se odvděčí vlasnostmi, které na léto každá oceníme! K zakoupení je tady a to za 447 Kč.


Máte už také svůj letní must-have?

8 komentářů:

  1. Také mám doma jílový čistič a pleťový krém, jen jinou variantu. Oba přípravky jsou moc fajn. Teď mám oblíbenou řadu Mléčné potěšení, ta vůně je božská :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mléčné potěšení? Oo musím se podívat, děkuju za tip! :)

      Vymazat
  2. Soaphoria je prostě super! :) Nalákala jsi mě snad na všechny tři produkty, ale nejvíc na ten jílový čistič :)

    OdpovědětVymazat
  3. Táto rada vyzerá neskutočne dobre. Doma mám dosť produktov, tak musím najprv to pomíňať, ale už ich mám v zozname, že musím kráľovskú radu vyskúšať :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Královská řada za mě opravdu velmi povedená, ale jak píšu, nemám nějak problém zatím s žádným produktem, který jsem od nich zkoušela. :-)

      Vymazat
  4. Tak už i Soaphoria má pleťovku? No zní to dobře! Já můžu doporučit ze stejné cenové kategorie pleťovku od Dulcia Natural (např. z e-shopu Krásná každý den), zrovna jsem o ní psala recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mala som vzorku z pletoveho kremu Sopahory a bola som milo prekvapena :), len mal v sebe take divne biele ciastocky a to mi troska prekazalo.
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)