NYX: Micro Brow Pencil



Od té doby, co si upravuji obočí používám zásadně pudrové produkty. Příjdou mi praktické, přirozené a jejich použití je rychlé. Tužkám jsem se vždy vyhýbala, přišlo mi, že vykreslování musí být náročné, já musím být více precizní a výsledek není přirozený. Na eventu značky NYX jsme líčily looky na papír a právě na obočí jsme používaly tuto tužku. Právě při tom mi Patricie Nespurki povídala, jak je tato tužka její nejoblíbenější a předčí i slavnou tužku na obočí od Urban Decay. To už jsem si říkala asi něco znamená a tak jsem při výběru produktů do našeho testovacího balíčku sáhla po této Micro Brow Pencil.


Tužka má na jednom konci velmi tenoučký a měkčí hrot. Odstín 04 Brunette je spíše středně hnědý, avšak s teplým podtónem. Barva mi tedy nesedí, je světlější a teplejší, než mé obočí ale i tak jsem tužku především ve dny, kdy mi na tom tak nezáleží, používala. Pochybuji, že na poště, nebo při nákupu potravin někdo řešil, že mám o trošku světlejší obočí než obvykle. Každopádně tužkou se výborně pracuje. Ledabyle vždy vyplním mezery mezi chloupky a druhým koncem produktu, který má štětečkový aplikátor tuto mou matlaninu rozmažu do přirozeného efektu. Opravdu jsem zírala, jak jen to jde jednoduše a jaký výsledek tužka vytvoří. Navíc přesný hrot parádně vykreslí můj výrazný hranatější oblouk, což jsem stínem jen tak nedokázala. Tužka má celodenní výdrž a nezaznamenala jsem nějaké rozmázávání nebo ztrácení se. Produkt rozhodně doporučuji a letím do NYX butiku pro tmavší odstín, který hodlám používat každý den.


Jak upravujete své obočí?

12 komentářů:

  1. Původně jsem si tužku chtěla taky koupit, ale bohužel měli skoro všechny odstíny vyprodané a mi se nechtělo čekat několik týdnů, než jim přišlo zboží. Tak jsem si nakonec koupila Ka-Brow od Benefitu, a spokojená jsem moc :). Ikdyž občas by se mi hodila i tužka, pro preciznější vyplnění.

    OdpovědětVymazat
  2. Po téhle tužce jsem taky koukala. Nakonec jsem si ale znovu vzala stín od essence a gel od freedom a spokonenost :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Nějakou dobrou tužku teď sháním, tak se podívám asi po téhle :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  4. Od Nyxu jsem zatím nic neměla :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle tužku jsem dostala k Vánocům a od té doby ji používám den co den. Je boží. Vydrží a manipulace s ní je lehoučká.

    SISTERSHOODS

    OdpovědětVymazat
  6. Tužku vidím poprvé a vypadá fakt skvěle, já používám různé řasenky na obočí :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty v poslední době taky miluju, je to rychlé a přesto účinné. :-)

      Vymazat
  7. Tužkám na obočí také nějak nevěřím, jsem spokojená s pudrovými produkty a gelem :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já používala roky jen pudr. Až letos když jsem vyzkoušela tuhle tužku jsem pochopila, co ostatní na nich mají. :-D

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)