Hydr8: Night Eye



Opět tu mám něco pro milovníky značky Medik8. Jedná se o jejich první vyživující oční krém, jenž je určen na noční aplikaci. Jeho hlavní klíčovou látko je retinol, aneb vitamín A, jenž umí redukovat jemné vrásky a rýhy. Umí totiž zahušťovat epidermis, což je pro oblast kolem očí velmi důležité. Dále v produktu najdeme hesperidin, jenž je výborný na redukci otoků a váčků pod očima, také kyselinu haluronovou, kterou dobře známe díky jejím schopnostem vázat na sebe molekuly vody, čímž zajišťuje dlouhodobou hydrataci. Niacinamin neboli vitamín B3 v kombinaci s vitamínem E slibují regeneraci a ochranu před přirozenými volnými radikály.

Produkt má podle mě krásné lehké a jednoduché balení. Krému aplikuji pod oči jen malinko a to každý večer. Při prvním použití je dobré produktu použít jen jednou za tři, dva a pak za jeden den, aby si pokožka na retinol zvykla. Produkt je jemňoulince parfemován. Struktura je lehká, gelovo-krémová. Prakticky okamžitě se vstřebává, nezanechává nějaký mastný film, výborně se roztírá. Hydratační vlastosti produktu jsou výborné, ráno je pleť okolo očí krásně hydratovaná a vyživená. Po nějakém tom měsíci používání se mi oprvdu zdá, že jemné linky v pleti jsou vyhlazenější. Nepůsobí však liftingově, takže mi pleť nepříjemně nevypíná. Za sebe dávám palec nahoru, jsem s produktem velmi spokojena a mohu jej doporučit. Krém sezežene na stránkách medaprex a to tady za cenu 1 220 Kč. 


Znáte retinolové produkty?

3 komentáře:

  1. Ja vobec nepouzivam krem na oci (teda pouzivam, ale len klasicky) a to je strasne, mala by som si nejaky zaobstarat, mozno sa popozeram prave po nom :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne? Já bych bez očního krému být nemohla, ale zas nepoužívám většinou ple'tový krém.. :-D

      Vymazat
  2. Jé díky! Já retinol na pleť právěže používám a mám to fakt ráda. V očním krému jsem ho ještě nezkoušela ale právě bych chtěla.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)