Revlon: Colorstay Gel Envy



Revlon Colorstay Gel Envy je řada laků na nehty, jenž jsou vytvořeny tak, že barevný lak je zároveň podkladovou bází a k těmto barevným lakům, jenž je několik, máte i topcoat stejné řady, který podmiňuje dlouhotrvající účinky laku. Tato dvojice slibuje vizáž gelové manikůry, avšak bez použití UV lampy. 


Jak vidíte vlastním odstín 600 Queen Of Hearts, což je krásná tmavě rudá barva. V první vrstvě nekryje moc výrazně, spíše se jedná o takový ten gelly look. Druhá vrstva je plně pigmentovaná a získáte z ní to, co vidíte v lahvičce. Lak poměrně rychle zasychá, nijak nežmolkuje, dobře se aplikuje. Topcoat je tekutý, což je naprosto parádní. Jsem zvyklá na spíše hutnější topcoaty, se kterými se později hůře manipuluje. Tento se nanáší jedna báseň, navíc tedy po čase nehoustne. Nevytváří ale na nehtu takovou tu silnou vrstvu, která dodává dojem gelové manikůry, ale nehty jsou krásně lesklé. Ta či onak, po použití nehty opět rychle zasychají a hlavně se nádherně lesknou. Co se týče výdrže, nehty dávají týden, po kterém se už pomalu začnou odrhovat konce nehtů. Za mě paráda, jsem nadšená a mám v plánu rozhodně pořídit další barevné varianty! Abych nezapomněla, topcoat používám i na jiné laky. Nedávám pak výdrž sice týden, ale rozhodně výdrž obyčejnějších, podprůměrných laků zvyšuje.


Na fotografii vidíte nehty čtvrtý den po nalakování. Produkty obsahují 11, 7 mililitrů, což není vůbec málo. Cena se pohybuje kolem 170 Kč, pokud jste ochotní si za lak na nehty připlatit, rozhodně tento, vlastně tuto dvojici, doporučuji. Vydrží dlouho a svou práci plní.

Jaké je Vaše nejoblíbenější lakovací duo? 

2 komentáře:

  1. ta barva je vážně krásná. Miluju červené a vínové odstíny :).

    OdpovědětVymazat
  2. krásna farba! dokonca teraz taká Vianočná :) je super, ako ti ostali neporušené aj 4.deň ! mne sa bežné laky obijú po krajoch aj na ďalší deň
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)