DETOX Absolute: Organický tělový peeling



Tato obří černá nádoba je plná přírodního celotělového peelingu značky DETOX Absolute. Co mě na této značce a jejích produktech velmi baví je její prosté a 100% přírodní složení. Peeling je vhodný pro všechny typy pleti, díky svým vlastnostem se ale více hodí pro problematickou pokožku a to jak na těle, tak pleti. Skládá se pouze z havajské soli, rostlinného glycerinu kvůli nevysoušení pokožky, aktiviního uhlí, jenž pohlcuje nadbytečné nečistoty a kožní maz. Dále v produktu najdeme mexický limetkový esenciální olej spolu s rozmarýnem lékařským, jenž mají za úkol dodávat osvěžující vůni, ale podporují také pročištění lymfatického systému a prokrvení pokožky těla. Peeling tak zlepšuje elasticitu pokožky. Dalšími benefity jsou, že zmírňuje otoky, zarudnutí a zabraňuje tvorbě akné.



Produkt krouživými pohyby vmasírovávám do pokožky celého těla a soustřeďuji se na typicky suchých místech jako jsou klouby a chodidla. Používám jej v současné době při každé koupeli a to proto, že mi produkt opravdu velmi příjemně bylinkově voní a navíc se mi opravdu líbí jak je po použití má pokožka prokrvená a čistá. Nevýhodou solných peelingů je, že jesltiže máte nějakou ranku, nebo odřeninu tak v ní pekelně pálí, ale zase mám pocit, že je pak ranka hezky pročištěná. Produkt pokožku nevysušuje, ale ani ji nijak výrazně nehydratuje. Při používání je jemný, nijak zvlášť pokožku neškrábe, použití je příjemné. Avšak nabírání je trošku složitější, protože usazenou sůl je těžší nabrat, ale když do produktu pořádně hrábnete a zaberete jde to bez problému. Vzhledem ke složení bych jej doporučila těm, které trápí akné například v dekoltu, nebo na zádech. Já sama tento problém nemám, ale myslím si, že by takovýto peeling, který umí desinfikovat a pokožku čistit, mohl pomoci. Občas peeling používám i na pleť a nemám s tím nějaký problém, avšak kvůli glycerinu, jenž já osobně nemám na pleti ráda pak pleť ještě vyčistím čistícím gelem.


Organický tělový peeling tedy jen a jen doporučuji, nenašla jsem na něm negativní stránky, tedy kromě toho, že přirozeně poštipuje v rankách. Seženete jej tady na stránkách Folly.cz a za tuto obrovskou 300 mililitrovou nádobu, která musí vydržet měsíce, dáte 439 Kč.

Používáte tělové peelingy?

7 komentářů:

  1. Já tělové peelingy miluju, hlavně ty kávové a už si nějak nedokážu představit, že bych je nepoužívala. Tuhle značku neznám, ale Folly je můj oblíbený eshop, tak na ni mrknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé kávový mi tu taky leží, hned po tomhle se na něj vrhnu. :-)

      Vymazat
  2. Miluju solné tělové peelingy a tenhle má složení vážně dobrý a navíc taková piksla! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já teď používám levandulový peeling od značky Saloos :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten mám taky, už jsem o něm psala a je báječný! Jen hodně, hodně mastý. :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)