Top: říjen



V říjnu jsem spotřebovala doplněk stravy Hair Formula 2G. Překvapila mě nízká cena vzhledem k poměrně rozsáhlému obsahu vitamínů, aminokyselin a dalších látek, jenž jsou vhodné právě k podpoře růstu vlasů. Produkt určitě řadím mezi ty doplňky stravy, jenž fungují a asi mají tedy vhodné složení. Vypadávání vlasů se trošku omezilo a hlavně musím říct, že jsem při užívání tohoto preparátu měla opravdu krásnou a čistou pleť. Podle mě stojí za vyzkoušení. Užívá se jen jedna tableta denně, takže balení vydrží dva měsíce a na Elixi.cz stojí 349 Kč.


Ačkoliv jsem nikdy na tvářenky, které nejsou matné moc nebyla tak jsem si velmi oblíbila HOT MAMA! od americké značky theBalm, kterou teď nedávno začala nabízet parfumerie Douglas. Odstín připomíná slavný Orgasm od NARS, jenž vlastní má sestra, tak se těším, až tyto dva produkty porovnám. Tak či onak, i když se to nezdá, tvářenka neobsahuje třpytky a působí velmi přirozeně a svěže. Těště se ale na samostatnou recenzi, kde Vám toho sdělím více.


V říjnu jsem také spotřebovala balení šťávy Graviola. Jedná se o doplněk stravy obsahující dužinu plodů Anony ostnité. Produkt obsahuje spoustu prospěšných látek, ale především má pozitivní vliv na imunitní a nervový systém našeho těla. Snižuje únavu a vyčerpání, podílí se na tvorbě kolagenu a optimalizuje funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, pokožky a zubů. Dále podporuje psychickou pohodu a přispívá k regeneraci vitaminu E v těle a zvyšuje schopnost vstřebávání železa. Šťáva nechutná vůbec špatně a je lehce kyselá. Piji 3x denně 20 mililitrů na lačno před jídlem a cítím se dobře. Občas si tekutinu smíchám s vodou a vytvořím si tak docela lahodný drink. Myslím, že po jednom balení nemohu vypsat zázraky, které se se mnou udály, ale vždy při užívání takovýchto zdravých doplňků mám dobrý pocit, že pro své tělo něco dělám a dopřávám si potřebné vitamíny, zvláště teď na podzim. Na produkt se můžete mrknout tady na Elixi.cz, kde značka Allnature nabízí více druhů různých šťáv.


Clarins a jejich Instant Light Lip Comfort Oil miluji celoročně, ale s ochlazením mi popraskaly rty a výrazné rtěnky, které často nosím situaci moc nepomáhají. Vyzkoušela jsem i jiné drogérkové alternativy, ale ty vždy hážu do koše, protože na tento kousek kvalitativně rozhodně nemaj. V případě olejíčku na rty podle mého stojí za to si připlatit a sáhnout po opěvované klasice.

Jaké produkty jste si v říjnu oblíbili?

9 komentářů:

  1. Clarins olejíček mě láká už dlouho, musím si ho někdy taky pořídit. I tvářenka od theBalm má krásný odstín, budu ji muset v Douglas někdy vyzkoušet. A já ted naprosto miluju Tartelette paletku od tarte. Nějak jsem si oblíbila matné stíny a tahle paletka mi vyhovuje maximálně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tartalette je nádhera! Brala bych ji hned, ALE mám paletek miliardu a taky dostupnost, že.. :-)

      Vymazat
  2. O Graviole jsem už slyšela, ale u mě je problém, že se mi po takových šťávách většinou spouští ekzém. Vůbec nejhorší je aloe vera, ale zase je vidět, že to opravdu funguje a všechny špatné látky se snaží dostat ven z těla :D

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi to u Aloe Vera děje!! Zhoršení pleti a vyrážka. U Gravioly teda naštěstí ne, ťuk ťuk! :D

      Vymazat
    2. To je zajímavé :) A já myslela, že jsem jediná :D

      Vymazat
  3. Nic neznám, jen produkt od Thebalm :) ráda bych od nich něco vyzkoušela. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Clarins už konečně musím vyukoušet! A tje balm je prostě pecka :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, pouzivam ruzne doplnky stravy, nejoblibenejsi je tento https://www.lekarnasporilov.cz/leciva-a-doplnky-stravy/vitaminy-a-mineraly/walmark-spektrum-vitality-50-xmas16-tbl-100-30.html a kdyz jsem si precetla vice o te Graviole, tak ji jdu hnedka objednat. Diky za inspiraci.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)