Makeup Group: bodyography



Už tomu bude nějaký čas, kdy mi přišla nabídka zaslání produktů speciálně pro mě od společnosti Makeup Group, která nabízí eshop pro náročnější zákazníky, neboli profesionální vizážisty a ty z nás, kteří si v kosmetice libujeme. V Makeup Group se řídí heslem, že pleť není nutno jen líčit, ale také léčit. Exkluzivně pracují se značkami jako jsou Bodyography Professional Cosmetics, KETT, BeautySoClean a nějakými dalšími. Tyto značky také používají i na svých makeup kurzech, které sami pořádají.


Následně mi dorazil domů nádherně zabalený balíček obsahující čtyři produkty. Přiznám se, že nejdříve jsem se trošku lekla, protože zaslání dekorativky jen tak a zvláště makeupu, korektoru a tak dále mě většinou vyděsí, ale musím podotknout, že výběr odstínů se zastoupení firmy povedl! Testovala jsem tedy přírodní makeup Natural Finish Foundation, dále korektor Skin Perfect Concealer, speciální barvu na rty Electric Lip Slide a lehkou průhlednou podkladovou bázi Veil Foundation Primer od značky bodyography, což je americký výrobce profesionální kosmetiky na minerální bázi. Pyšní se jednoduchými elegantními obaly, ale také složením nabitým antioxidanty, vitamíny a složkami s ovocným a rostlinným původem. Nabízí produkty veganské, gluten a paraben free a samozřejmě nejsou testovány na zvířatech!


Začnu asi korektorem, jenž je prý oblíbeným produktem samotné Kim Kardashian! Jedná se o krémový korektor, který má lehce splynout s tónem pleti a obsahovat vitamíny, antioxidanty a minerály. Hned na první pohled se mi zalíbilo složení, ve kterém jsem zahlédla třeba i jojobový olej a nějaké výtažky z mořských řas. Balení produktu mi vyhovuje, tubička dávkuje přesné množství, které nanáším na hřbet ruky a z něj štětečkem na pleť, ale občas jej aplikátorem aplikuji přímo na pleť. Překvapilo mě, jak je korektor opravdu krycí. Vzhledem ke světlému odstínu, který vlastním, jej používám na oční okolí. Je lehoučký, výborně se roztírá, což je u produktů, které používám na oční okolí vždy jen plus a nezvýrazňují tak vrásky. Líbí se mi, že je korektor opravdu hydratační a nezvýrazňuje ani suchá místa, která právě okolo očí mám. Ovšem odstín 410 byl na mě zpočátku trošku moc světlý a musela jsem počkat, až po létě trošku vyblednu. Momentálně je tento odstín krásně projasňující, avšak na plné zakrytí kruhů pod očima bych asi potřebovala tento produkt o kousek tmavší. Kvůli odstínu jsem jej netestovala na pupínky, protože světlejší korektor, než je má přirozená barva kůže by způsobil akorát zvýraznění nedokonalostí. Na korektoru jsem neshledala nějaké mínusy, jedná se o fajn projasňující korektor a na oční okolí se dle mého hodí výborně. Skin Perfect Concealer seženete tady za 549 kč.


Dále jsem testovala přírodní makeup Natural Finish Foundation. Mělo by se jednat o vysoce pigmentovaný makeup bez olejů, obohacený o minerální extrakty z mořských řas a vitamín C. Makeup redukuje mastnotu na pleti bez použití pudru a odráží světlo, čímž by měl navodit dojem dokonalé pleti. Balení je moc hezké a obsahuje praktickou a hygienickou pumpičku. Obdržela jsem odstín 130, který je krásně nažloutlý a naprosto mému tónu pleti naprosto vyhovuje, možná doma ani nemám makeup, jenž by mi odstínem seděl lépe. Makeup je středně krycí, ale výrazné nedokonalosti neschová, avšak opravdu nádherně sjednocuje. Stejně jako korektor má takovou lehčí formuli a dobře se roztírá. Na pleti produkt vypadá parádně, moc se mi líbí projasňující, přirozený efekt, který vytváří. Celodenní výdrž od rána do večera nemá, běžný školní, nebo pracovní den ale zvládá naprosto v pořádku. Tento produkt ačkoliv obsahuje přírodní látky v sobě má i silikon, který jak víte, zrovna v produktech na pleť moc nemusím a kvůli němu to není produkt pro mě vhodný na každý den. Používám však makeup na takové ty dny, kdy se chci dát do gala a problémy jsem tak žádné neshledala, jsem s ním plně spokojená. Tento kousek seženete tady za 930 Kč.


Testovala jsem také průhlednou bázi pod makeup s názvem Foundation Primer. Jedná se o bázi, která slibuje redukci viditelnosti pórů, vrásek a lesku pleti. Báze obsahuje antioxidant Dermaxyl a také výtažky ze zeleného čaje a jadérek hroznového vína. Nechybí vitamíny A a C. Stejně jako makeup i tato báze obsahuje silikon, avšak překvapilo mě, že složení je opravdu nabušené samými extrakty a vitamíny, to se u báze podle mě jen tak nevidí. Konzistencí připomíná klasickou průhlednou silikonovou bázi na pleť, která se výborně aplikuje, roztírá a prakticky instantně pleť zkrášluje. Především bych řekla, že je efekt znát v sjednocení pleti. Po nanesení makeupu je opravdu vidět rozdíl s bází a bez ní viz fotografie níže, na které jsem použila všechny zmíněné produkty a myslím si, že pleť vypadá opravdu parádně. Především rozšířené póry umí krásně zakamuflovat. Bázi díky silikonu opět nepoužívám denně, ale opravdu si ji užívám na příležitostní líčení. Rozhodně je to produkt, který by milovníci bází měli vyzkoušet. Sehnat ji můžete tady a to za 470 Kč.


Mým nejoblíbenějším produktem z celého tohoto balíčku je barva na rty Electric Lip Slide. Dle oficiálního popisu by se mělo jednat o kombinaci rtěnky a lesku na rty s obsahem mangového, kokosového a bambuckého másla, vitamínu E a antioxidantů. Balení je jednoduché a před otevřením jsem myslela, že bude mít takový ten plastový leskový aplikátor, avšak tuba v sobě ukrývá klasický houbičkový aplikátor, se kterým nemám problém produkt nanést. Pigmentace barvy na rty není stoprocentní a nanáším proto tuto rtěnku ve dvou vrstvách. Na rtech opravdu vypadá jako lesk a to moc krásný! Velice se mi líbí jeho barva a odstín je to pro mě vhodný na každodenní nošení například do školy. Co se týče výdrže tak ta je bohužel kámen úrazu. Po jídle, nebo pití se lesk pomalu ztrácí a na rtech zůstává tint, který však později mapuje a flekatí. Každopádně produkt se dobře reaplikuje, opravdu hezky vykresluje konturu rtů a nějak nesjíždí, takže nemám problém jej během dne znovu nanést. Avšak reaplikace je opravdu vždy nutná. Největším pozitivem je však pečující vlastnost. Tento produkt je snad ten nejlepší balzám na rty, ačkoliv to balzám na rty vůbec není. Rty jsou tak nádherně vyživené, zvláčněné a no prostě jsem z tohohle produktu v tomto směru nadšená. Doporučila bych jej tedy jako barevný balzám na rty s leskem, než rtěnku. Eletric Lip Slide zbožňuji, avšak na druhou stranu mi velmi vadí nízká výdrž. Možná mi to hodně vadí kvůli tomu, jak báječný produkt to svými vlastnostmi a odstínem je, ale na rtech prostě nevydrží déle jak na jedno líznutí zmrzliny. Produkt můžete sehnat zde za 589 Kč.

Složení báze pod makeup a makeupu.
Nahoře složení barvy na rty, dole složení korektoru.
Všechny produkty v akci.
Znáte Makeup Group a značku bodygraphy? 

8 komentářů:

  1. Značku vůbec neznám, ale hodně mě zaujal makeup. Přesně tyhle mám ráda, střední krytí, přirozený, se žlutým podtonem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky značku neznám, ale zaujal mě hlavně ten makeup :).
    Beauty by K. - na mém FB najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  3. Uz jsem o tehle znacce cetla a libi se mi. U Tebe me zaujal make-up a barva na rty :)
    Beauty of pink / Soutěž

    OdpovědětVymazat
  4. Značku vůbec neznám :) Ale líbí se mi barvička na rty :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Makeup a korektor mě zaujaly, o značce čtu úplně poprvé :)

    OdpovědětVymazat
  6. O značce u tebe čtu poprvé, mrkla jsem na ni a něco určitě objednám, zaujala mě. :)

    OdpovědětVymazat
  7. uz som o nej pocula, ale zatial som ju neskusala:) zaujal ma podla tovjho popisu a efektu na tvari hlavne ten makeup:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)