NAILS INC: Nailkale Nailpolish



Dnes pro Vás mám především fotografii v akci a to laku na nehty značky NAILS INC v odstínu St Johns Wood. Tahle růžová kráska je z řady Nailkale, která se specializuje na nápravu a výživu nehtů. Obsahuje antioxidanty z kapusty. Taktéž obsahuje regenerační komplex například ze zinku a vápníku. Tyto složky mají za úkol zvýšit produkci keratinu a tak jsou nehty silnější, odolnější a zdravější.


Laky této značky mají nádherné balení s krásným lesklým víčkem, které se samozřejmě sundá a pak na Vás čeká klasická příjemnější "rukojeť". Tento odstín se lakuje dobře a to i přesto, že je velice světlý. Na fotografii jsem lakovala dvě vrstvy, které naprosto stačily. Zdá se mi, že lak schne poměrně rychle a vydrží mi neponičený zhruba tři dny. Výdž je podle mě trošku slabčí. No a co se týče účinků, tak nevím, zda nepociťuji nějaký placebo efekt, ale vážně se mi zdá, že se mi nehty už tolik netřepí. Každopádně vlastním i base coat, který to má určitě také na svědomí, ale o tom zase někdy příště! Laky určitě doporučuji, ale vždy to chce kombinovat s dobrý a ověřeným top coatem. Značka NAILS INC má být k sehnání v Sephoře a to za něco přes 400 Kč za 14 mililitrů produktu, avšak když jsem kupovala některé z těchto laků ve slevě, asistentka mi povídala, že značka v Sephoře končí a je pravda, že ačkoliv některé z blogerek informovaly, že to pravda není, jsem NAILS INC v obchodě již neviděla. 


Znáte tyto laky na nehty?

7 komentářů:

  1. Laky neznám, ale tento odstín je nádherný :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto značku neznám, ale je pravda, že v Sephoře se po lacích na nehty moc nedívám. Vystačí mi nižší cenová kategorie :-) V Sephoře mám hodně ráda parfémy.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná barvička a moc se mi líbí i samotný design laku :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Vrchnacik je pekny to musim uznat a farbicka laku tiez. Znacku som si v Sephore ani nevsimla, skor siaham po opi lakoch :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  5. To je asi můj nejoblíbenější odstín :) zkusím i tuto značku :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)