Weleda: Péče o ruce a nehty s olejem z granátových jablek




Určitě je Vám jasné, že přírodní kosmetika Weleda se stala jednou z mých nejoblíbenějších. S radostí jsem testovala novou řadu péče o ruce a nehty s olejem z granátových jablek. Produkt, který používám denně je Regenerační krém na ruce Granátové jablko. Jedná se o výrobek na intenzivní regeneraci pokožky rukou, který chrání kůži před vlivy okolního prostředí a předčasným projevům stárnutí a vzniku pigmentových skvrn. Krém má krásné balení, celkově mám tyhle tuby ráda. Produkt božsky voní, dobře se roztírá a po chvíli vstřebává. Ruce nezůstávají nepříjemně mastné, ale jsou krásně vláčné a hydratované. Stačí mi namazat se jednou denně, většinou večer před spaním, nebo ráno při odchodu z domu.


Dále mezi novinkami v této kategorii najdeme Olejovou tužku na zjemnění nehtové kůžičky s olejem z granátového jablka a extraktu z měsíčku lékařského. Tento produkt je vlastně takové 2v1. Obsahuje tvrdší pěnový aplikátor, který je napuštěný olejíčkem. Aplikátorem odstraňuji kůžičku a přitom celé okolí krásně vyživuji. Správně by se měl produkt nejprve aplikátorem nanést na nehtovou kůžičku a pak aplikátorem zatlačovat, ale já to dělám rychleji a především žádnou kůžičku prakticky nemám, neboť tohle mě ohromě baví a dělám to každý druhý den. Produkt se hezky vstřebá, takže nemáte na nehtech olejový povlak celý den a za chvilku můžete třeba už znovu lakovat nehty. Avšak odstraňovat kůžičku můžete i když máte nehty nalakované. Zajímavé je, že produkty z péče o nehty mají vyšší obsah olejů, než krémy na ruce, protože nehty a kůžičky potřebují jinou péči než pokožka rukou. Produkt používám již nějaký měsíc a aplikátor se vůbec nezničil a nemusím tedy použít žádný z náhradních, které jsou přiložené hezky prakticky na konci balení.


Posledním produktem, který jsem z této řady vyzkoušela je Vyživující olej na nehty a nehtovou kůžičku. Tento výrobek má trochu jiný aplikátor a to štětečkový. Funguje tak, že na konci pera otočíte "víčkem" a produkt se objeví ve štětečkové části, tak jak to známe například u korektorů. Tento olejíček je určen k intenzivní ochraně nehtů a nehtové kůžičky. Dodává nehtům potřebné živiny a hlavními složkami jsou včelí vosk, bambucké máslo a výtažek z květů heřmánku. Nesmí chybět olej z granátového jablka. Olejíček aplikuji na nehty vždy, když je odlakuji a používám ho třeba několikrát za den, dokud nehty znovu nenalakuji. Tomuto olejíčku chvíli trvá, než se vstřebá, proto jej aplikuji převážně na noc a nebo jej do kůžičky a nehtu vmasíruji. Líbí se mi jednoduchá aplikace a nádherná vůně.


Jsem moc ráda, že teď po zimě mohu o nehty takto pečovat a věřte, že je na nich tato péče rozhodně znát. Určitě tedy zmíněné produkty doporučuji! Navíc je samozřejmostí, že neobsahují žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci, ani látky na bázi minerálních olejů. Ještě bych dodala, že všechny tyto produkty jsou parádní na cestování, nebo do kabelky, kde je s sebou nosím a při nudné přednášce pak hezky starám o ruce i nehty. Pokud máte rádi přírodní kosmetiku a zvažujete nad nějakými produkty z péče o nehty, tak určitě koukněte na tuto řadu od značky Weleda. Jestliže milujete vůni granátového jablka, tak můžete jásat, protože Weleda má v sortimentu více produktů, než jen tyto z oblasti péče o ruce a nehty. Podívejte se sami.

Jak pečujete o ruce a nehty?

22 komentářů:

  1. Ta olejová tužka tedy vypadá dobře, je to takové praktické :) Weledu mám docela ráda, byla to jedna z prvních značek přírodní kosmetiky, kterou jsem kdy zkusila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš to. :-) Ano je praktická, tahám ji s sebou třeba i v kabelce a ve vlaku když se nudím, tak olejuju. :-D

      Vymazat
  2. Ten krém na ruky by som hneď brala! Musí byť úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  3. škoda, že krém na ruky nepoužívam( strašne by sa mi po tom potili), vyzerá veľmi pekne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne? Já bych bez krému na ruce asi nemohla žít, mám je hrozně suché a pak praskají. :-/

      Vymazat
  4. Nejvíc se mi líbí krém na ruce. Bohužel se mi snadno v létě dělají pigmentové skvrny, takže pokud něco funguje proti nim, je to skvělé. O nehtovou kůžičku nepečuju, nikdy si na to nevzpomenu. I když věřím, že si péči zaslouží

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky trpím na pigmentové skvrny, ale zatím jsem na nic zázračného, kromě vysokého SPF faktoru, nenarazila. :-) To já jsem do péče o kůžičku úplný blázen. :-D

      Vymazat
  5. Moc pěkná recenze! Weledu mám moc ráda, ráda bych vyzkoušela jejich krém na ruce s granátovým jabkem, strašně mě zajímá vůně! Zkoušela jsem jejich krém na ruce z mandlové řady a byla jsem překvapena, moc krásně voněl a líbilo se mi, jak se rychle vstřebal a zanechal ruce krásně hebké. Oblíbila si ho i mamka :) Jinak já momentálně používám krém na ruce z Yves Rocher a balzám na nehty od značky Saloos :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :-) Voní opravdu krásně, mandlovka je parádní řada, také ji mám moc ráda. A ten balzámek Saloos mám také a není vůbec špatný, teď ale preferuji tento olejíček od Weledy. :-)

      Vymazat
    2. Na granátové jablko mam alergii..ale určitě to je fajn produkt

      Vymazat
    3. Vážně? Já ho miluju. To je škoda.. :-)

      Vymazat
  6. Momentálně používám na střídačku krém na ruce od Oriflame, má sice sladký, krajkový obal, ale ta hydratace je špatná. Mám teď sušší ruce a namažu se jím a přijde mi, že za půl hodiny se potřebuju namazat znovu. A pak mám ještě rozdělaný krém na ruce od Dermacolu čokoláda a pomeranč a tam je hydratace super a ta vůně ♥ vždycky dostanu chuť na hořkou čokoládu s pomerančem z Lidlu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Oriflame jsem měla dva a stejná zkušenost jako píšeš, spíš to byl takový silikon a práci moc neodvedl.. Tu Dermacol čokoládu doma máme taky a je mi úplně jasný, jak to myslíš! :-D

      Vymazat
  7. Moc pěkný článek! Jen tedy musím říct, že ten krém na ruce mám a vůbec mi nesedí. Na můj vkus je až moc tekutý, mám ráda hutnější krémy na ruce a navíc, špatně se mi vsakuje. :( Vůně i hydratace je moc pěkná, ale znovu si ho asi nekoupím. Za to mě zaujalo to pero na nehtovou kůžičku! To musím mít, děkuji za recenzi! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :-) Taky mám raději hutnější, ale tekutější mi nevadí. Ale s vsakováním jsem problém neměla.
      Nemáš za co! :-)

      Vymazat
  8. Moc pěkný článek! :) Regenerační krém na ruce granátové jablko patří mezi moje nejoblíbenější. Hrozně hezky voní, takže si ho sebou beru hlavně, když si jdeme někam sednout, už se mi několikrát stalo, že se holky divily, co to tady tak hezky voní :) Mně ta konzistence naopak vyhovuje, mám hodně suchou kůži, krásně ji promaže. Díky za recenzi! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. No nemáš za co. :-) Taky jsem dostala pár komplimentů na vůni krému! :-)

      Vymazat
  9. Vypadá to super :)) Já jsem si doma vytvořila na nehtovou kůžičku promazávadlo z kakaového, bambuckého a makadamiového másla, včelího vosku a meruňkového a kokosového oleje a taky jsem spokojená :) Hlavní je si to aspoň něčím sem tam promazat a hned se výskyt záděrek snižuje :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ně už vůbec netrpím od té doby co poctivě pravidelně mažu. :)

      Vymazat
  10. Tužku s olejíčkem mám a je luxusní :-). Olejíček se perfektně aplikuje, tužka je krásná, olejíček jako všechno od weledy :-) voňavý a opravdu pro nehty výživný!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)