L´Oreal: Volume Million Lashes Féline



V poslední době se mi v mém kosmetickém košíčku vyskytlo velké množství řasenek. Nevím jak vy, ale já mám řasenky ráda a užívám si jejich zkoušení. Proto pro Vás chystám sérii recenzí právě těchto kosmetických kousků. Řasenky značky L´Oreal jsou mé oblíbené a to právě z této edice Volume Million Lashes. Tuto zelenou variantu Féline mám však poprvé. 

V mé řasenkové sbírce prakticky nenajdete štětinkové kartáčky. Specifikuji se především na silikonové, nebo jestli chcete - plastové. Jeden takový má i tahle kráska a to dokonce úžasně prohnutý. Řeknu vám, ten tvar je dokonalý. Přesně kopíruje tvar oka a nanášení se stává jednodušší. Jak vidíte výstupky jsou na každé straně trošku jiné a to má také co do sebe. Jelikož jsem nositelkou kontaktních čoček, je pro mě důležité, aby řasenka v očích nedráždila, na řasách nežmolkovala, nerozmázavala se. Nic z toho tento produkt nedělá a naopak krásně drží až do bezproblémového odlíčení a navíc řasy neslepuje. Jedná se o řasenku, která krásně prodlužuje a vytváří takový ten přirozený objem, ale navrstvením lze dosáhnout i výraznějšího výsledku. Jen vám povím, první aplikace byla trošku složitější, řasenka byla ještě "mokřejší" a především jsem nebyla zvyklá na ten prohnutý kartáček. Takže po první aplikaci určitě neházejte flintu do žita a zkuste to znovu. Věřím, že budete také nadšené, jako já.


Jedna vrstva řasenky na denní líčení.
Jsem s touto řasenkou velice spokojená a mohu vám ji s čistým srdcem doporučit. Tu svou mám z e-shopu Vivantis.cz kde se dá sehnat za 359 Kč a to přímo zde.

Jaká je Vaše oblíbená řasenka?

22 komentářů:

  1. Já mám ráda LAsh Queen od Heleny Rubinstein. Od L'Oréalu chci výhledově zkusit červenou volume million lashes (doufám, že se tak jmenuje), prý je taky skvělá. A o dost levnější než HR.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu červenou mám také a není vůbec špatná, tuhle mám ale raději! :-) HR jsem ještě nezkoušela, ale slyším na ní zatím jenom ódy. :-)

      Vymazat
  2. já jsem zase zastánce macatých štětinkových kartáčků, protože mám řasy dlouhé a husté (chudák já :D ), takže tyhle mi je tak dobře nenamalujou... ale tenhle ještě vypadá dobře, trend takových těch co nejdivnějších kartáčků moc nechápu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nechápu ty nejzvláštnější kartáčky, podle mě marketingový tah. Ale tohle jak je zahnutý a na každý straně má delší/kratší výstupky je dobrý a fakt mi to s tím jde dost dobře. Jinak jsi vážně chudák s takovými hroznými řasami! :D

      Vymazat
  3. Momentálně mám nejoblíbenější Astor big false lash. Má ještě prohnutější kartáček než tady ten L´Oreal. Řasenky L´Oreal bohužel nemůžu používat, protože na ně mám nějakou alergii :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé to je škoda, naštěstí mi vyhovují a to mám oční okolí sakra citlivé. :-)

      Vymazat
  4. Líbí se mi kartáček řasenky i efekt na řasách :) Moje oblíbené řasenky jsou momentálně Devilash od Dermacolu a prodlužovací od MissSporty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Devilash tu mám někde ještě zavřenou taky, tak musím vyzkoušet. :-)

      Vymazat
  5. Řasy teda dělá pěkné, i kartáček vypadá super :) Já mám nejradši KIKO řasenky, hlavně 30 days extensions :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od KIKO jsem nikdy nic neměla, jo vlastně rtěnku a byla fajn, tak snad někdy vyzkouším i řasenky. :-)

      Vymazat
  6. Já si v poslední době oblíbila legendu internetu a to Maybelline Lash Sensational. Dělá nádherné řasy.

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekná recenzia :) Túto riasenku by som rada vyskúšala, no nie som si istá či mojim riasam bude vyhovovať. Ale myslím si, že za pokus určite stojí :)

    OdpovědětVymazat
  8. kartáček na první pohled vypadá úžasně, přesně takové mi taky vyhovují :). Na mě je tato řasenka ale už trošku drahá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že patří už do kategorie těch drahých řasenek, ale občas bývají L´Oreal produkty v akci, nebo slevách. :)

      Vymazat
  9. Je skvělá :) jsem s ní moc spokojená. I když při prvních aplikací jsem se taky zděsila, že mi nesedne. Celkově Loreal má super řasenky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Má zajímavý kartáček a také udělá celkem pěkné řasy :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2016/04/tip-vonavy-obchod.html

    OdpovědětVymazat
  11. Já od Lorealu ještě žádnou řasenku neměla, ale líbí se mi ten kartáček, ale cena je na mě docela vysoká, znám dobré řasenky a mnohem levnější, tak uvidím :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si umím najít řasenky v levnější kategorii, které mi vyhovují, ale ráda zkouším. :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)