Weleda: Měsíčkový ochranný balzám



Dnes mám něco opět z přírodní kosmetiky a to od značky Weleda. Jedná se o Měsíčkový ochranný balzám do zimního počasí. Tento krém chrání pokožku v chladnu a sychravu. Účinek je posílen tím,že balzám neobsahuje vodu, navíc je vhodný pro miminka od prvního dne jejich života. Aktivními látkami zde jsou čistý včelí vosk a tuk z ovčí vlny, ty vytvářejí ochrannou bariéru pleti, aniž by produkt ovlivňoval dýchání pokožky. Dále se ve složení vyskytuje mandlový olej, který je známý tím, že pěstí suchou pokožku. Výtažek z ekologicky pěstovaného měsíčku lékařského v bio kvalitě má zase zklidňující a hojivé účinky.

Produkt je mastný, ale dobře se roztírá a kupodivu i vstřebává. Když jsem jej poprvé nanesla, tak jsem se lekla, neboť konzistencí je to tekutější mast. Avšak vážně mě překvapilo, jak se produkt rychle vstřebal a po nějakých pěti minutách není znát, že jste si na pokožku namazali něco s těmito vlastnostmi. Pro mou pokožku není takto mastný balzám to pravé ořechové na každodenní používání, ale když mám v plánu pobývat celý den v mrazech, nebo jedu na hory, tak se jím ráda natřu. Oblíbila jsem si ho ale na denně používat na oční okolí, nebo rty. V případě nouze jím mažu rozpraskané ruce a paty. Myslím si, že je to parádní hojivý krém do každé domácnosti. Navíc je v takovém malém, roztomilém balení, které se hodí akorát na cesty a do kabelky. Za sebe mohu krém rozhodně doporučit. Balzám seženete na stránkách vivantis.cz a to přímo zde za příznivou cenu 179 Kč.


Čím se v mrazivém počasí mažete vy?

5 komentářů:

  1. Mala som krém z tejto rady a bol skvelý :). Skoro všetko, čo som od Weledy vyskúšala je veľmi dobré a naozaj tejto značke nemám, čo vytknúť. :)

    OdpovědětVymazat
  2. já ruce hodně zanedbávám, ačkoliv jsou suché jak blázen... zima v kombinaci s každodenním mytím nádobí jim neprospívá. něco takového bych potřebovala :) produkty od Weledy mi přijdou čím dál zajímavější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já bez mazání rukou nemohu být. Ten pocit suchých dlaní mi prostě nedá spát. :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)