Skin Blossom: Facial Toner



Dnes mám opět něco pro milovníky přírodní kosmetiky a to pleťové tonikum od značky Skin Blossom. Tento produkt je stvořený jakožto tonikum, které má primárně pleť dočistit, je tedy vhodné po odlíčení, jako závěrečný krok čištění před aplikací krémů, nebo olejíčků. Já si jej ale oblíbila na ranní použití, kdy mi pleť nádherně očistí, stáhne póry a díky obsaženým olejům a přírodním výtažkům je pleť krásně hydratovaná a jemná. Nemám pak nutnost nanášet na pokožku nějaký hydratační produkt, pleť zbytečně nezatěžuji a je to takový rychlý krok 2 v 1. Produkt krásně voní, ale ne nijak přehnaně a na pokožce se vůně ztrácí. Toner mi nezpůsoboval akné a neucpával póry, naopak se mi zdá, že se mi s jeho používáním pupínky vyhýbaly.


Za sebe tonikum doporučuji. Dle mého názoru je vhodné pro všechny typy pleti a velice jej chválím i jakožto majitelka citlivé pleti se sklonem k nedokonalostem. Díky alkoholu pleť vydezinfikuje, ale obsažené přírodní látky nedovolí vysušování pleti. Pokožka není ani nějak lepkavá, nebo mastná. Produkt zakoupíte na eshopu s přírodní kosmetikou Krásná Každý Den, 150 mililitrů zde stojí 214 Kč, což je parádní cena za přírodní tonikum, které svou práci plní na sto procent.

Používáte pleťová tonika?

8 komentářů:

  1. Pleťová tonika občas používám a pokud některé opravdu funguje, zůstávám mu dlouho věrná. Tuto značku neznám, jsem ráda, že jsi na ni upozornila :-)

    GA Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Tonika miluju, na tohle se podívám, protože mi zrovna současné došlo. Děkuju!

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna si nějaká sháním a vytipovávám :) Díky za článek :)
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. zkoušela jsem a za sebe taky můžu doporučit :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)