MAC: Ruby Woo Lipstick + Jak jsem při nákupu ušetřila



Neodolala jsem a pořídila si další krásku do mé sbírky MAC rtěnek. Nejdříve Vám ale sdělím informace, díky kterým jsem při nákupu ušetřila pár korun. Produkt jsem nekupovala klasicky v butiku MAC, ale na stránkách parfumerie Douglas, která měla zrovna dopravu zdarma a tak mě rtěnka vyšla na 530 Kč. Navíc Vám jakýkoliv produkt dárkově zabalí a můžete si vybrat vzorečky.

Nákup jsem realizovala přes server PlnáPeneženka.cz. Tato stránka funguje jednoduše. Nejdříve se zaregistrujete, za což dostanete odměnu 50 Kč, kterou si ale můžete zvýšit i tím, že pozvete některého z kamarádů a známých, nebo si instalujete jejich lištičku. Následně si v seznamu obchodů, který není nejmenší a zahrnuje více odvětví, vyberete e-shop, kde chcete nakoupit a přes tuto stránku se na něj prokliknete, objednáte a jen tímto krokem jste ušetřili pár korun. V sekci "vaše odměny" se vám pak zobrazí objednávka i s částkou, která vám je z nákupu vrácena. Tato částka se u každého e-shopu liší. Má provize ze stránek Douglas je 2,5%, ale z útraty bez DPH. Peníze si pak můžete nechat vyplatit kdykoliv. Odměny se ale vyplácí až po nasbírání sto korun. Tento systém se rozhodně vyplatí, pokud na e-shopech nakupujete často a mnohdy vyšší částky. Lituji, že jsem o něm nevěděla, když jsem online nakupovala například dražší Foreo Luna. To to už bych ušetřila nějakou tu dobrou korunu.



Ruby Woo je nabízena ve verzi Retro Matte. Jedná se o střední růžovo-červenou barvu se studeným podtónem a matným finišem. Tahle kráska ale není moc příjemná na nošení, je opravdu hodně suchá, hůře se tedy nanáší a také rty vysušuje. Rozhodně nesmí být aplikována na vysušené, popraskané rty se šupinkami a celá aplikace je složitější, rozhodně ji nenanesete jedním tahem. Za to ale na svém místě dokonale sedí, nerozmazává se, neslévá a především drží a to opravdu několik hodin. Vůně je vanilková a já tuto parfemaci miluji.  Je to nádherný kousek, který si umím představit na každé ženě. Na jedné straně se špatně aplikuje a rty vysušuje, na té druhé vám ale dá ty nejlepší vlastnosti na pořádný večírek, ale i dlouhý den. Nemusíte rudou barvu kontrolovat po každém napití, nebo po dvou hodinách a nemusíte se bát, že ji máte někde rozmáznutou. Za sebe Ruby Woo doporučuji a už přemýšlím, kterou další kráskou z kolekce Retro Matte si udělám radost.


Jaká je Vaše dokonalá červená rtěnka?

25 komentářů:

  1. Krásny odtieň, ale ak vysušuje tak asi nič pre mňa, lebo ja mám večne suché pery. Inak super, že si ušetrila, síce len pár korún, ale aj to je niečo :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to já zas mám ty vysušující docela ráda. S hydratačními mám špatné zkušenosti, prakticky vždy se mi roztečou. :/ Viď, ona koruna ke koruně.. :-)

      Vymazat
  2. Já mám matné rtěnky hodně ráda. Klasických matných Mac mám hodně a překvapivě mi přijdou "pohodlné" na nošení. Retro matte jsem ještě nezkoušela, ale Ruby Woo mě láká nejvíce. Asi taky neodolám a pořídím si ji. Protože červených rtěnek moc nemám, většinou nosím vínové :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky sahám po vínových, nebo sytě růžových.. Tak jsem ráda, že mám jednu pořádnou červenou. :-)

      Vymazat
  3. Ten odstín vypadá skvěle :)) Přesně takový (nebo hodně podobný) mám i já, od jiné značky :) A já mám spíš radši hydratační :)
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že většina žen je na hydratační. :-)

      Vymazat
  4. Zatím jsem ještě žádnou dokonalou nenašla, ale občas používám přesně tuhle nebo Hollywood red od Maybelline :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu mám taky a je nádherná! Jen mi nevyhovují vlastnosti, je na mě moc hydratační a pak se roztéká.:/

      Vymazat
  5. Dokonalou červenou rtěnku jsem zatím asi nenašla. Nejvíc se jí blíží Catwalk od Essence :-) MAC rtěnka je krásná, vysušování by mi vadilo, ale naštěstí to není společný rys všech MAC rtěnek

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  6. Tá farba je naozaj nádherná, ale trochu ma odrádza, že vysušuje pery. Jeden rúž od MAC vlastním a má úplne rovnaké vlastnosti.. :)
    www.beautyporadca.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záleží na variantě MAC rtěnky. Mám pak i satin a cremesheen finish a ty jsou v pohodě. :-)

      Vymazat
  7. Taky jsem jí neodolala, zrovna před týdnem :) Je nádherná, ale opravdu hodně vysušuje, takže jen k občasnému nošení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak píšeš. Pro mě ideální "večerovka". :-)

      Vymazat
  8. Rtěnka je to nádherná♥ a ani mi nepřijde nějak extra drahá :)
    S MAC zkušenosti nemám, ale pár vysněných produktů, které si v průběhu času pořídím, se najde:)

    ...Instantní krása//Giveaway...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ráda připlatím. Mám i dražší kousky a stejně mi vyhovují více MAC. Teda zatím. Přeci jen ještě jsem nevyzkoušela všechno. :D

      Vymazat
  9. Krásná barvička. Naposledy jsem si MAC krásku pořídila v pražském outletu Štěrboholy a tam mě vyšla na 350 - 400 Kč.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam musím zajít. :) Jen jsem slyšela, že jsou odstíny dost probrané..

      Vymazat
  10. Krásná barva!:) Moje nejoblíbenější červená je od Rimmelu, dražší bych si asi nekoupila, protože zas tak často červenou nenosím...Ale rozhodně si chci pořídit další rtěnku od MAC, já ušetřila tak, že jsem si ji koupila ve Fashion aréně, kde sice nemají všechny odstíny, ale stála mě snad jen 400 :)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rimmel mám z drogérie také nejraději. :-) Vy máte na ty ve Fashion Aréně fakt štěstí. Musím tam zajet, snad budou mít pěkné odstíny. :-)

      Vymazat
  11. Hani proč to nikdy nefotíš na rtech? jinak je krásná..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nefotila jsem to z důvodu, že jsem neměla kvalitní foťák. Ten mám od Vánoc a učím se s ním. Ruby Woo jsem na rtech fotila, ale nebyla jsem s fotkami spokojená. Každopádně mám v plánu článek, kde nafotím na rtech všechny rtěnky. Jinak zrovna MAC má plno fotek na google, instagramu atd.. :-)

      Vymazat
    2. o tom vím :) ale najít slečnu kt má stejný odstín pleti a je stejný typ už je horší :D a teším se na souhrný článek!

      Vymazat
    3. http://s21-cz.vinted.net/images/item_photos/727/213/42312727.jpg?1455882537

      koukám na obrázek toto je fake že ano? na krabičce to má dodatek rouge a levres matt retro?

      Vymazat
  12. Ráda bych se zeptala na názor. Máte někdo tip na nějakou drogerkovou konturku k téhle rtěnce? přecejen 550 je dost, takže teď už se mi mac konturku kupovat nechce. ´Poradili byste mi někdo ostín třeba Rimmel nebo podobně? Jinak já rtěnku chtěla jen zkusit protože údajně sluší všem, tak jsem zašla do Palládka, ten den mi vydržela od asi jedné hodiny až dovečera. No jasně že jsem ji musela koupit.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)