Crea-m: Moisturizing Cream



Nedávno jsem narazila na eshop značky Crea-m Cosmetics a byla jsem opravdu ohromena. Jen se podívejte na tu designovou nádheru sami, tady! Okamžitě jsem zatoužila něco vyzkoušet. Značka toho zatím nenabízí tolik, ale i tak si většina z nás vybere. Jako první produkt, který jsem k testování zvolila byl jejich hydratační tělový krém. Musím ještě vyzdvihnout, že se značka zaručuje garancí nejvyšší kvality a především snahou o neničení životního prostředí.

Krém Vám domů dorazí v nádherné krabičce, takže máte hned pocit, jako byste sami sobě koupili krásný dáreček. Když krabici otevřete vykoukne na vás kouzelný krém s naprosto úžasným potiskem. Vážně, není to roztomilé? Balení obsahuje 250 mililitrů a velice praktickou pumpičku. 


Co se týče krému tak mě překvapila jeho konzistence. Krém je opravdu jemný, až se mi zdál trošku gelový. Opravdu rychle se vstřebá a není mastný. Zaujala mě zajímavá vůně, on totiž nevoní, ale zároveň není zcela bez vůně. Produkt má být vhodný pro všechny typy pleti, slibuje, že je hypoalergenní, bez parabenů a dermatologicky testován. Po namazání se má pokožka cítí dobře, je hydratovaná a jemná. Nečekejte ale nějaké extra vyživení, krém je opravdu lehčí, zároveň ale zvládá hydratovat mou suchou pokožku. 


Produkt obsahuje složku Hyadisine, která má podobné vlastnosti jako kyselina hyaluronová, jen slibuje silnější hydratační účinky. Zachycuje a udržuje v pokožce vodu. Krém dále obsahuje Bodyfensine, který zvyšuje obranyschopnost pleti.

Za sebe mohu tenhle nejkrásnější hydratační krém na tělo rozhodně doporučit. Mám v úmyslu jej koupit třeba ještě sestřičce k Vánocům, protože si myslím, že ji opravdu potěší. 


Produkt zakoupíte zde, za cenu 540 Kč.


7 komentářů:

  1. Ten obal je boží!

    OdpovědětVymazat
  2. To balení je dokonalé, ale za tu cenu bych si ho asi nekoupila :-(

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cěna je vyšší, ale jako dárek, například k Vánocům, není nejhorší. :-)

      Vymazat
  3. Obaly této značky se mi hodně líbí a uvažuju ze od nich něco vyzkouším. Asi na obličej

    OdpovědětVymazat
  4. Ten obal je zajímavý, určitě i obsah, možná to taky vyzkouším :).

    OdpovědětVymazat
  5. Krém se mi hodně líbí a to balení je super, to by mě zaujalo hned :)))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)