Medik8 - Dark Circles aneb zázrak na tmavé kruhy pod očima



Určitě už víte, že mou nejoblíbenější značkou pečující kosmetiky je Medik8. Dnes pro vás mám recenzi produktu, který bojuje s kruhy pod očima a s jejich otoky

Tento krém zajišťuje lepší cirkulaci krve a posiluje tak pojivovou tkáň. Snižuje odbourávání kolagenu a elastinu, omezuje škodlivou činnost volných radikálů. Krém se podílí na správné hydrataci pokožky, snižuje otoky a známky únavy. Díky minerálním pigmentům pleť projasňuje. Samozřejmostí je, že není parfémovaný a neobsahuje parabeny. Efekty by měly být znatelné po čtyřech týdnech.

Krém je jemně zabarvený, což je po ránu fajn. Nebojte se není nijak krycí, ale krásně okolí projasní. Struktura se dobře roztírá, okamžitě se vstřebává. Na jednu aplikaci stačí malilinké množství produktu a dle výrobce vydrží až sto aplikací. Krém je doporučeno aplikovat dvakrát denně. Já krém nechám vstřebat a následně aplikuji večer ještě hydratační krém, protože mé oční okolí je opravdu suché a mám pocit takové dvojité péče. Ráno nanáším pouze tento produkt a následně korektor.


Ještě bych měla zmínit, co vlastně stojí za těmi slibovanými efekty. Samozřejmou ingrediencí u těchto krémů je kyselina hyaluronová, dále glycerol, lecitin, rýžové peptidy, matrikiny, neboli oligopeptidy, které mají na starost právě stimulaci krevního oběhu. Dále se zde vyskytuje komplex sacharidů, kyselina mléčná, která stojí za snižování tvorby tmavého pigmentu a následně se zde vyskytují minerální pigmenty, pro ten rozjasňující efekt.


Za mě ano. Krém plní co píše a po více než měsíci mi opravdu tmavé kruhy zmizely. Samozřejmě né úplně, ale jejich výskyt je snížen. Tmavší barva okolo očí je opravdu světlejší, taková růžovější. Na otoky ale krém moc velký vliv neměl, ale zdá se mi, že jsou menší. Musím ale říct, že já mám pod očima doslova vaky a to z genetických příčin. Za mě tedy mohu produkt s čistým srdcem doporučit. 

Z zakoupení na oficiálních stránkách medaprex. 15 mililitrů seženete za 770 Kč.

1 komentář:

  1. Taky mám Medik8 strašně ráda, takže až budu pokukovat po očním krému, určitě se podívám na tenhle, neboť problémy s kruhy tedarozhodně mám. Díky za tip!

    M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)