Koktejl s Orbit Professional



V úterý jsem měla tu čest se zúčastnit nádherné akce značky Orbit. Jednalo se o komornější posezení blogerek za účasti módní návrhářky Veroniky Štěrbové, kterou určitě znáte pod značkou Sophistic by Veronika. Dále nám pověděla spoustu zajímavostí stomatoložka MDDr. Barbora Nesnídalová a dentální hygienistka Mgr. Hana Kučová, celou akcí provázela Simona ze Style Cookbook.

Co mě zaujalo na první pohled byly naprosto nádherné prostory v osmém patře budovy Černá Labuť v ulici Na Poříčí nedaleko Palladia. Opravdu mě místnosti velice okouzlily, nechyběl nádherný bar a dokonalý výhled na Prahu z krásné terasy. Občerstvení bylo bohaté a k pití nescházel, mimo jiné, ani populární Aperol Spritz.


Celá akce byla tvořena jako příjemné posezení u drinku a povídání si nejprve o módě. Paní návrhářka prozradila, že třeba značka Zara vytváří své modely jako na běžícím páse a za měsíc od té doby, co model návrhář vytvoří, je už finální kousek v obchodě. Dále jsme se bavili o sociálních sítích a vlivu na módu, což mě velice bavilo, neboť aniž by účastnice možná tušily, jednalo se o silně sociologické téma a spoustu věcí jakoby odříkaly z učených knih. 


Dále už následovalo povídání si o zubech a dentální hygieně. Celkově mě bavily zajímavosti o bělení zubů, řeknu Vám, že je zbytečné si kupovat bělící pastu, neboť i sebedražší bělící pasta může obsahovat maximálně 0,1% peroxidu a to vám zoubky opravdu nevybělí. Na bělení tedy zajděte za profesionálem, který vám musí nejprve zuby připravit a také vás informovat o různých rizicích, zejména co se týče kuřáků. A proč se vlastně doporučují žvýkačky? Protože pomáhají tvorbě slin, které zuby přirozeně čistí a zamezují tvorbě bakterií, které jsou právě původcem vzniku zubního kazu. Každopádně já hned po té, co jsem přijela domů, sháněla kontakt na zubní hygienu, na kterou by se mělo chodit dvakrát ročně. 

Co na akci nechybělo byl povedený Smilebox, ve kterém se já na každém blogerském večírku pěkně vyřádím. Poprvé jsem ale měla tu čest se seznámit s Printkou, což je přístroj, který vám vytiskne jakoukoliv instagramovou fotku, pokud k ní zadáte příslušný hashtag.


Byl to opravdu krásný večer, ze kterého jsem se domů vydala až v pozdních večerních hodinách. Moc děkuji značce Orbit za milé dárečky a především nádherný večer. Za pozvání musím poděkovat nádherné Simoně, která na sobě měla model právě od Sophistic by Veronika a moc jí to slušelo!

Chodíte na dentální hygienu? 

6 komentářů:

  1. ta úvodní fotka je strašně roztomilá :) fajn to bylo, taky se mi hrozně líbily ty prostory a terasa, škoda, že nebylo lepší počasí!

    OdpovědětVymazat
  2. Musela to být opravdu super akce, krásné fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vau, to o tých bieliacich zubných pastách som nevedela ...aj keď teda mne nikdy žiadna zuby nevybielila:) No myslela som, že na vine sú moje zuby, nie pasta. Hm, tak som opäť o čosi múdrejšia:)) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
  4. Jeej super :) musela byť sranda

    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY Playboy - Play it Wild

    OdpovědětVymazat
  5. Já chodím pravidelně, ale teď má bohužel moje dentistka mateřské povinnosti. Takže jdu až tam zase za půl roku...doufám, že to nenadělá moc velkou paseku :) Jinak souhlasím s Natálkou. Krásná první fotka! :)

    OdpovědětVymazat
  6. krásné fotky, ta první je úplně best! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)