Vlasová regenerační voda For Life & Madaga


Používáte vlasové vody? Já je už asi dva roky považuji za základ péče o vlasy a především vlasovou pokožku. Určitě mi dáte za pravdu, když vám sdělím, že zdravá pokožka se rovná zdravým vlasům. Já měla problémy především se suchou, svědící pokožkou hlavy a následně lupy, kterých mě nezbavil žádný šampon. Až vlasové vody. Vlasové vody střídám, za jeden rok nepoužiji dvakrát jeden a ten samý produkt. Mám své favority a mám také propadáky.

Dnes vám chci ale něco říct o této vlasové vodě od značky For Life & Madaga. Vlasová voda slibuje prevenci pro lesk a zdraví vlasů a proti ztrátě vlasů. Dle mého nározu výrazně přispívají k rychlejšímu růstu vlasů. Tato obsahuje mentol, výtažky z bylin a stimulační přísady právě vhodné pro regeneraci pokožky. 


Vidíte to nádherné složení? Alkohol se vyskytuje ve všech vlasových vodách, které jsem zatím vyzkoušela, způsobuje lepší prokrvení pokožky.

Vlasovou vodu používám každý den, většinou večer aplikuji na celou pokožku hlavy, především na místa kde se mi v minulosti vytvořily lysinky. Následně tři minuty masíruji a tangle teezerem ještě vlasy pročešu řádně u hlavy. Po této vlasové vodě nemám vlasy ulepené, mastné nebo zplihlé, což vidím jako veliké plus. Není nic horšího, než když vlasové vody mastí a vy pak nemáte chuť je používat. Po tomto produktu se má pokožka cítila dobře, nesvědila, lupy se netvořily, takže ale mého názoru svou práci plní a já ji mohu doporučit. Jediným mínusem je dle mého balení, lahvička nemá aplikátor a tak se roztok špatně aplikuje, proto nejraději k aplikaci používám injekční stříkačku. 

Vodu seženete zde, 200 mililitrů stojí 215 Kč, což je dle mého cena, která se pohybuje jako u většiny vlasových vod v lékárně. Opět je možné vyzkoušet vzoreček.

Používáte vlasové vody? :-)

6 komentářů:

  1. Tak upřímně musím tedy říci, že jsem o tom nikdy neslyšela, ale myslím, že do nich okamžitě půjdu, protože se mi občas udělají lupy a je fakt, že žádný šampón na to nepomůže, tak moc děkuji za radu a určitě dneska něco nakoupím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to určitě nějakou vodu zkus! Mně opravdu pomáhají. :)

      Vymazat
  2. Mala som raz podobný problém, pomohol mi vtedy Nizoral - šampón, ktorý bol kedysi na predpis, ale teraz je voľne predajný. ...to len tak na okraj moja skúsenosť:) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se po něm podívám, děkuji za tip, i když je pravda, že díky vodám už na lupy netrpím. :-)

      Vymazat
  3. túto značku vôbec nepoznám, ale to, že nemastí je naozaj veľké plus, určite sa na ňu pozriem, ďakujem za tip :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jsi mě naprosto nadchla. Asi pro jednou zhřeším a jednu si koupím. O:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)