Summer Wishlist 2015


Jak vidíte, letošní letní wishlist není moc obsáhlý a má to pár důvodů. Prvním je, že mám věcí samozřejmě spoustu a nepotřebuji teď zbytečně utrácet. Dalším důvodem je, že se chystám na výlet do Říma, což je má vysněná dovolená už pár let a konečně jsem si tento sen splnila. Ovšem na to padne spousta mých našetřených peněz a tak prostě už nezbude na nic jiného. Dalším důvodem, proč letos nemohu utrácet a nakupovat co se mi zlíbí je, že se má sestřička vdává a já potřebuji nové šaty, boty a k tomu spoustu dalších věcí, takže další důvod k šetření a zbytečnému neutrácení.
Avšak i přes tyto všechny důvody proč letošní léto nenakupovat jsem našla pár důvodů, proč si něco koupit a především i tak mám co si koupit.

Letní klobouk

Jednoduše, slamák. Slibuji ho už nějaký rok a stále jsem se nedokopala k tomu utratit tři stovky za slamák. Avšak loni u moře se spáleným čelem a bolavou hlavou jsem si slíbila, že nikdy víc už nepojedu do tepla bez klobouku. Letos si ho koupím a jedu s ním do Říma, tečka.

TOMS - Black Crochet

Tomsky se mi zpočátku nelíbily, ale poslední dobou jim přicházím na chuť a rozhodla jsem se, že je prostě potřebuji. Upřednostním je nad Melisskami a koupím si je. Důvod je jednoduchý, mám buď kožené baleríny, conversky a nebo sandály. Potřebuji něco mezi a tyto krásné krajkové espadrilky mi to umožní. Jako hlavní důvod ke koupi si udávám Řím, potřebuji tam v něčem pohodlném pobíhat a navíc, ten krásný pocit, že svým způsobem koupí těchto bot přispěji dítěti v třetím světě na jeho boty, k nezaplacení.

Fujifilm - Instax mini

Přeji si ho už roky a letos si ho prostě koupím. Prvním důvodem je Řím, druhým svatba ségry. Musím něčím fotit, né?

NARS - Lip Gloss 

Ach Mezmer z limitované kolekce Christopher Kane pro NARS. Zbožňuji ho. Avšak tento produkt je opravdu jen na wishlistu a skutečností se nejspíš nestane, letos jsou důležitější věci, než nejkrásnější lesk na rty a navíc od Christophera Kane a ještě k tomu ve spojení s mou nejoblíbenější značkou NARS! Ach!

Rimmel - Scandaleyes Waterproof Liner

Došla mi tělová tužka na oči a do svatby si ji musím pořídit.

Eyeshadow Primer

A ke svatebnímu líčení mi ještě chybí nová báze pod oční stíny. Asi je mi jedno, jaká bude, nějakou musím někde čapnout, avšak na meetingu s Douglas mě velice zaujal jejich eyeshadow primer, který není tekutý a tak ho nejspíš prubnu. Nebo čapnu klasiku NARS. Uvidíme.

Co máte letošní léto v plánu vy? A co si také nutně musíte pořídit? :-)

9 komentářů:

  1. Jee Rim si uzij!!:) My tam byli minule leto s pritelem na jeden den a cele mesto jsme si zamilovali:) Taky jsem se tam vzdycky chtela podivat a jsem rada, ze uz to mam odskrutmute, i kdyz podle me se tam jeste nekdy vratim a na delsi dobu nez jen na den:) protoze jeden den rozhodne nestaci:)) O Tomsech jsem taky uvazovala, ale nakonec si je tento rok asi porizovat nebudu:) a klobouk bych si rada koupila, ale vubec mi neslusi tyhle typy:( ja potrebuju uplne kulaty nahore:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se těším ještě víc, jedeme na pět dní, tak snad všechno stihneme. :) Jinak klobouk si přeji taky takový ten kulatý, ale byla jsem líná najít nějakou pěknou fotku a vzala jsem první co mi padla pod nos. :D

      Vymazat
  2. Klobouček bych potřebovala taky nějaký takový hezký :-). A výlet do Říma? No páni, tam je to strašně super. A svatbu ti úplně závidím, protože už jsem dlouho na žádné nebyla a ráda bych se na nějakou šla podívat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já byla na svatbě poprvé a naposledy v pěti letech, takže se také nemohu dočkat! :-)

      Vymazat
  3. u mňa tie nájazdy do obchodu dopadajú tak že odchádzam s prádznou:/, dúfam, že budú aj reporty zo skvelých akcií, ktoré ťa čakajú...:)

    OdpovědětVymazat
  4. Letní klobouk se nachází i v mém wishlistu!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)