Too Faced - Soulmates Bronzer


Dnes vám přináším recenzi na limitovanou kolekci dua bronzeru a tvářenky. Už jen název Soulmates mluví o všem. Too Faced nám jej nabídl ve dvou variantách, Big & Carrie a Ross & Rachel. Já zvolila druhou verzi, protože se v růžových tvářenkách cítím lépe. Navíc verze s růžovým srdíčkem má bronzer trochu tmavší, což je pro mě v létě ideálnější, neboť v létě chytám opravdu tmavé opálení. 


Soulmates tedy kombinuje bronzer i tvářenku s jemným shimmerem. Pomocí tohoto produktu dosáhnete jemně opáleného vzhledu. Miluji tyto multifunkční produkty, kde můžete použít zvlášť tvářenku, nebo bronzer, či spojit tyto proudukty dohromady. 

Bronzer je vhodný pro kontury a rozjasnění pleti, tvářenka se dá použít jako projasňující prvek v líčení. Na konturování ale pořád raději používám jeho bráchu, tedy Chocolate Soleil také od Too Faced. Bronzer má naprosto dokonalý tvar, který ve mě evokuje vzpomínku na jedno mé staré srdcovité zrcátko, které jsem zbožňovala a už se mi rozbilo. Možná právě tahle vzpomínka byla hlavním důvodem, proč jsem si Soulmates zakoupila. Jediné co bych vytkla je lesklý povrch, na kterém je vidět každý otisk prstu.


Co se týče samotného produkto, tak já ho chválím. Odstíny jsou pro mě vhodné a i když na fotce působí trochu naoranžověle, ve skutečnosti jsou opravdu přirozené. Jsou jemně mleté, konzistence je příjemná a netvoří nánosy. Výdrž je normální, školní i pracovní zvládá v pořádku.

Taky musím podotknout, že produktu je opravdu hodně, 18 gramů a celé srdce je obrovské! I provedení v lesklém černém plastu vypadá úžasně, ale nezapomínejte, že se na něm krásně drží otisky prstů a takže srdce musíte pořád leštit.

Za mě ano a pokud si produkt chcete zakoupit tak si pospěšte. Je to limitovaná edice, k sehnání pouze v Sephorách za cenu kolem 900 Kč.

Máte už na léto nějaký bronzer?

6 komentářů:

  1. Soulmates... júú, krásny názov!:-) Krásny bronzer! Dizajn, tvar, farba, malé ružové srdiečko obklopené bronzovo-zlatistými vlnami...♥ Úžasný je! Ach, chytil ma za srdce veru...;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bronzery nepoužívám, ale tento bych si koupila klidně i jenom kvůli tomu obalu, je skvostný :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já bohužel nejsem natolik velký milovník, abych svolila nad tou částkou. Pokud bych to měla ale brát designově, tak je srdíčko opravdu nádherné a klidně bych si ho vystavila! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tvůj blog jsem objevila náhodou a jsem z něj vážně nadšená, moc hezky píšeš a je to celé takové..milé :-)
    Já na bronzery úplně nejsem, mám doma tři - jeden od essence (na zkoušku, stál asi 30 korun), pak jsem si koupila matný v brazilské limitce od Sephory a teď jsem o shopping fever dostala bronzer v Marionnaud :-) Doufám, že si k němu najdu cestu, protože když se s ním umí, tak to stojí za to a výsledek je prostě boží ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milá slova. Ten Marionnaud jsem také dostala k nákupu, ale obsahuje myslím zlaté třpytky, což pro mě vůbec není. :)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)