For Life & Madaga - 2DERM Bariérový krém


Bariérový krém značky For Life & Madaga je vhodný pro citlivou a poškozenou kůži. Obsahuje minerální barevné pigmenty, které sjednocují barevný tón pleti. Jedná se o jediný výrobek svého druhu v Evropě, který je založený na zcela novém emulzním systému s prokázanou účinností na poruchy kůže. Cílovou skupinou jsou tedy lidé s přecitlivělou pletí, která se vyznačuje nadměrnou suchostí a přecitlivělostí na zevně působící fyzikální a chemické vlivy. Po nanesení na kůži vytváří jakýsi náhradní bariérový systém a chrání tak pokožku.

Tento krém je k sehnání ve dvou variantách, transparentní a barevné. Já možná i lituji, že jsem si nevybrala variantu transparentní. Barva tohoto krému se zdá na první pohled tmavá a výrazná, avšak po rozetření mizí a nenajdete na pleti žádný barevný přechod, opravdu žádný. Ale také nijak nesjednocuje, tedy alespoň mou, pigmentově výraznou pleť. Takže barva krému se mi zdá jako zbytečnost a ze špatného pocitu mi brání nanášet krém třeba na ruce. Čeho jsem si všimla pouze za umělého osvětlení a přiblížení před zrcadlem je fakt, že krém obsahuje opravdu malilinkaté třpytečky, asi jsou to části těch minerálů, nebo složek odrážejících sluneční záření. Každopádně tyhle třpytečky nikdy nejsou viditelné pod slunečním světlem, věřte, že jsem je zkoušela okem zachytit několikrát a vždy pouze pod umělým světlem, tedy žárovkou a s obličejem téměř nalepeným na přibližovacím zrcátku. Možná díky těmto částem krém pod makeupem vypadá opravdu přirozeně a dodává pleti takový ten zdravý nádech.


Krém se tedy dá používat i na ruce, krk, obličej a to 2-3x denně. Produkt se následně odstraňuje odlíčením, já ho z pleti stahuji micelární vodou a bez problémů.

Co se týče účinků tak krém mě nedráždí a nevyvolává žádné reakce, což je u mě to nejpodstatnější. Hydrataci poskytuje. Ve složení jsem našla v zadních příčkách i silikon a vy víte, že ze silikonů mám respekt a proto krém nepoužívám denně, ale pouze pokud jdu ven a to pod makeup, korektor, nebo jen tak samotný. Nenechávám ho na pleti tedy výrazně dlouho a kvůli pigmentům ho nepoužívám na noc. Za tohohle používání mi póry nezanáší a nezpůsobuje akné. Krém je lehoučký, zdá se být hutnější, ale jednoduše se roztírá a nezanechává na obličeji mastnou, nebo lepkavou masku. 

Krém dále obsahuje přírodní SPF, takže chrání přes slunečním zářením, biologicky chrání pokožku, zklidňuje zarudnutí pleti po slunění a po podráždění, zabraňuje svědění a udržuje pokožku vláčnou, brání přesušení pokožky a urychluje regeneraci kůže.

Produkt tedy za sebe doporučuji. Určitě ho doporučím všem, kteří mají jako já intolerantní pleť a nemohou najít žádný přípravek, který by je nedráždil. Doporučuji ale vyzkoušet transparentní variantu, protože se mi zdá víceúčelová a nevidím v pigmentu žádnou výhodu, protože je opravdu jemňoulinký a nevýrazný, po rozetření vlastně mizí. Což je dobře, protože se nabízí v jedné barevné variantě a pokud by byl pigmentován více, tak by neseděl všem odstínům pleti, jako sedí teď. Zdá se mi, že dokonce léčí jizvičky a lehká poranění a opravdu se pleť rychleji hojí. 


Za mě ano a jsem moc ráda, že jsem krém vyzkoušela. O krému se můžete dočíst více, nebo jej objednat ZDE. Obsahuje 50 ml a stojí 635 Kč. Cena je to vyšší, ale vzhledem ke složení a funkcím za to stojí. Pokud Vám jako mně nesedí krémy z drogérie a lékáren, zkuste mrknout na tento, objednat se dají i vzorečky za pár kaček, což je perfektní!

Jaký je Váš oblíbený produkt pro citlivou pleť? Znáte značku For Life & Madaga? :-)

3 komentáře:

  1. Vypadá dobře :-)
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To jsi mě zase nalákala! .)))

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto značku používám v salónu, je dobra!
    Leona

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)