Top Of December


Nivea - Styling Spray Long Repair

Mám období, kdy laky na vlasy nepoužívám a naopak používám. Pokud si však vyžehlím vlasy, je nutno mé dílo zafixovat, jinak jsem žehlila zbytečně. Roky jsem používala laky od Taft, avšak asi přesedlám na tento s keratinem. Vlasy nezatěžuje, neslepuje, ale přitom je zafixuje, což se v tomhle počasí, kdy mi vlasy krepatí, opravdu hodí.

Iven Cosmetics - Luxury Line

Jedná se o jakýsi kolagenový krém, nebo spíše gel krém, který byl kdysi dávno v nějakém z Ladyboxů. Používám ho na oční okolí, na noc na něj nanáším ještě hydratační krém a svou práci plní. Oční okolí je hydratované, spokojené. Avšak plnou cenu, která se pohybuje kolem tisíce korun, bych za něj nedala.

Yves Rocher - Mascara Longueur 360°

Od této značky jsem z dekorativky nikdy nic nevlastnila a ani mě to nelákalo. Tuhle řasenku jsem ale dostala od ségry, které nejspíš nevyhovovala. Mně ale zaujala svým kartáčkem, protože tyhle typy řasenek já vážně můžu. Nevidíte podobnost s Benefit They´re Real? Já jo a to i funkčností. Jenže tahle kráska stojí ani né polovinu. Ze začátku je opravdu hodně mokrá a docela slepuje, asi proto mi ji ségra dala, ale netušila, že kdyby ji ještě chvilku otírala, nebo používala na druhou vrstvu přes jinou řasenku, vyschla by jí a třeba by ji vyhovovala tak, jako mně! Řasy umí oddělit, prodloužit a nadzvednout. Pro mě je důležité, že se nerozmazává a nedrolí. Za mě palec nahoru!


Rimmel - Lasting Finish Lipstick

Jestli můžu nějaké rtěnky z drogérie tak je to rozhodně Rimmel Lasting Finish a L´Oreal Caresse Lipgloss. Dnes tedy něco o téhle krásce. Rtěnka je trošku sušší, ale to je u dlouhotrvajících rtěnek zvykem. Odstín 09 je opravdu nádherná vínová barva, na den nositelná. Dá se lehce "vťupkat" nebo štětcem precizně nanést a já ji vážně miluju. Tyhle rtěnky jsou často v akci, takže jich doma můžete mít celou armádu!


Tohle byli favorité za prosinec a jací byli ti Vaši? :-)

5 komentářů:

  1. Rimmel rtěnky mám taky docela ráda, jedny z nejlepších v drogerii :). Zbytek jsem zatím nezkoušela. Jinak já si moc oblíbila paletku theBalm, tužku na rty od MAC v odstínu Whirl a makeup od Max Factor.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si za prosinec oblíbila kosmetiku od Lush:) a rtěnky od Rimmelu mám taky moc ráda :)
    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  3. rtěnky od rimmel jsou skvělé, tenhle měsíc by asi mé nejpouživatelnější rtěnky by byly bourjouis 03 velvet lipstick a 100% pure orange :) a od rimmelu jsem měla takovou nude a 107 červena řada kate moss :)

    OdpovědětVymazat
  4. laky na vlasy od Nivei mám nejradši :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten pidi vzorek kolagenového krému mám taky a raději jsem na něj ještě ani nesáhla, docela se toho obsahu bojím :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)