Rimmel - Match Perfection Makeup


U nás je tento rimmelácký makeup k sehnání už poměrně dlouho. Pamatuji, že toto byl jeden z mých prvních makeupů vůbec, který jsem si na základní škole pořídila. Jedná se o sjednocující makeup, který obsahuje modré safírové pigmenty pro svěží barvu pleti, okysličující komplex pro přirozeně zářivý vzhled a SPF 18, které láká hlavně v teplém období.

Makeup je k dostání snad ve všech drogériích a jeho stálá cena se pohybuje pod dvěma stovkami. Já ho sehnala ve slevě za krásnou sto korunu v u nás nejsvětlejším odstínu 100 Ivory. Dle mého to není odstín vhodný pro bledulky, mně sedí pouze na přechodu z jara do léta a z léta do zimy. Podtón má do žluta.

Makeup je parfemovaný, mně voní příjemně a nevadí mi to. Konzistence je lehčí, spíše tekutější, ale ne moc. Pěkně se aplikuje pomocí pumpičky a roztírá se do přirozeného finiše. Ani matného, ani "dewy". Krytí je slabší, opravdu slabší až střední, ale akné jím rozhodně nezakryjete. Je vhodný spíše pro normální až sušší pleť bez nedokonalostí, kterou umí parádně sjednotit. Výdrž je tak nějak na drogérii normální, spíše slabší, než lepší. Makeup to není vhodný na nějakou párty, spíše tak běžný školní, nebo pracovní den. Dle mého je vhodný na každodenní přirozené líčení, na večerní záležitosti bych ho ale na pleť nenanášela.


Nečekejte tedy od tohoto produktu zázraky. Pokud máte problémovou pleť, nedoporučuji ho. Pokud ale hledáte něco lehčího na sjednocení, tak jděte do něj, určitě stojí za vyzkoušení! Za sebe ho doporučuji, ale na zadek jsem si z něj nesedla a vyzkoušela jsem už lepší. 

Zkoušely jste? Máte zkušenost s Rimmel makeupy? :-)

8 komentářů:

  1. jaký make up používáš momentálně? zkoušela si už i přírodní?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přírodní jsem také zkoušela, ale zatím všechny nic moc. Momentálně na den Bare Minerals Minerální makeup :) a na večer míchám Rimmel Lasting Finish a Decmacol Caviar Long.

      Vymazat
  2. Já jsem s tímto make-upem naprosto spokojená :) používám ho spíše v létě a stačí :) je lehký a super

    OdpovědětVymazat
  3. dřív jsem ho dost používala, vyhovoval mi, ale je pravda, že jsou mnohem lepší makeupy
    a to třeba od Dermacolu :) pěkná recenze!

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle make-up je skvělý, používám ho už dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vždycky jsem ho chtěla alespoň zkusit. Ale pak jsem přestala používat make-upy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento je můj oblíbený v zimě, kdy mám suší pleť:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)