Medik8 - clayMask


Dnes Vám chci představit další produkt od značky Medik8. Tuto značku jsem si opravdu oblíbila a tak jsem se nemohla dočkat, až vyzkouším další produkt. 

Jedná se o jílovou masku, která je určená k odstraňování nečistot, absorpci přebytečné mastnoty a prevenci ucpávání pórů. Maska obsahuje antioxidant v podobě vitamínu E. Antioxidanty napomáhají k omlazení pleti a slouží jako prevence stárnutí. Rostlinné výtažky, které slibují zklidňující a léčivé účinky. Maska neobsahuje parabeny. Hlavními účinnými látkami jsouBentonit, což je minerální jílovitá hmota, funguje především jako zmatňovač pokožky. Kaolin je bílý, nebo čínský velmi jemný jíl, který hloubkově čistí pokožku. Vitamín E, který je známým a účinným antioxidantem, má také protizánětlivý účinek.

Slibuje: redukci rozšířených pórů, absorpci mastnoty a regulaci kožního mazu, odstranění nečistot, vylepšení textury pokožky, hojící a regenerační účinky, zjemnění pokožky, prevenci proti stárnutí.

Maska je vhodná pro normální, mastnou i smíšenou pokožku. Pro celkovou revitalizaci pokožky je doporučeno používat tuto masku jednou týdně a to na vyčištěnou pokožku, na které se nechá 10-15 minut působit, následně se opláchne studenou vodou.

Maska je hutnější konzistence a trochu hůře se nanáší. Po nanesení zaschne a trošku popraská, je to přeci jen bahýnko. Po umytí je pleť opravdu čistá, póry jsou stažené. Důležité je, že pleť nepne a nevysušuje! Těžko posoudím omlazující účinky, nebo prevenci proti stárnutí, ale se všemi ostatními sliby této masky musím souhlasit. Pleť je opravdu hezčí, vyčištěnější. Co jsem si ale oblíbila je lokální aplikace na pupínek. Když se nějaký objeví přemáznu ho touto maskou a nechám přes den, nebo noc působit. Pupínek je opravdu menší, nebo úplně zahojený. To na této masce zbožňuji! Opravdu s mou pletí něco dělá a tak to má být! Mou smíšenou velice citlivou pleť nedráždí a s tím jsem se u masky ještě nesetkala. Dle mého je tato maska naprostá jednička a s čistým svědomím Vám ji doporučuji!


Maska obsahuje 75ml, což dle výrobce vydrží na 50 aplikací. Tento produkt zakoupíte na stránkách medaprex.cz, kde jsou k sehnání i další výrobky značky Medik8. Masku najdete přímo zde a to za 685 Kč za 75 ml, které vystačí na 50 aplikací.

Jaká je Vaše nejoblíbenější maska na pleť? :-)

7 komentářů:

  1. Keby sa dal kúpiť v kamennom obchode neváham ale nerada objednávam z netu ...

    OdpovědětVymazat
  2. Achjo ty mě vždycky tak nalákáš! Už toho mám u medaprexu vybráno víc, takže jdu do toho :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá skvěle! Já právě masky moc nepoužívala, protože mi přišlo, že většina z nich nefunguje. Každopádně moje oblíbená je čerstvá maska z Lush - Zelinka a ted nově masky od Kiehl's, která je nejlepší!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, tak vypadá skvěle :) Škoda té ceny, jinak bych do ní šla...
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to mě hodně zaujalo:)

    OdpovědětVymazat
  6. nějakou takovou masku sháním už dlouho, do téhle určo půjdu! díky!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)