Top Of February


Capillan - Vlasový aktivátor

Nemám problém s délkou vlasů a nešlo mi při používání tohoto produktu o růst, ale spíše o omezení vypadávání a hlavně pomoc s vlasovou pokožkou. Jak určitě víte, po používání slavného Revalidu jsem se opravdu dlouho trápila s lupy, což pro brunetku není nic příjemného. Používám tedy vlasovou vodu, má bohužel úplně naprd dávkovač, takže si ji aplikuji do stříkačky a tou pak aplikuji na vlasové kořínky. Někdy každý den, jindy 2x týdně, jak si vzpomenu a jak mám čas. Světe div se! Vlasy nepadají, lupy nikde, pokožka je krásně zdravá. Nemohu si stěžovat! 

MuLondon - Růžový krém

Obsahuje vysoké procento pečujícího růžového oleje, je neředěný vodou, vyživující, ale ne mastný, neucpává pleť, ručně vyráběný, 100% přírodní bez jakékoli chemie a konzervantů, stačí ho dát málo nejlépe na vlhkou pokožku a vydrží velmi dlouho. Poslední dobou jsem si ho oblíbila, ale nejsem si jistá tím ucpáváním pórů.. Nedivte se, pokud tuto značku neznáte, u nás není dostupná, bohužel.

Saloos - Mandlový olej

Je řazen mezi nejcennější rostlinné oleje. Je účinný při ošetřování hrubé kůže a popálenin, zlepšuje akné a ekzémy. Výborně regeneruje pokožku spálenou slunečním zářením. Obsahuje vitamíny A, E, F, z minerálů především draslík, vápník, hořčík aj. Co Vám k němu mám víc povídat, naprosto dokonalý. Používám jej na obličej, tělo, vlasy.. Za mě tisíckrát větší zázrak, než momentálně chválený kokosák!

NYX - Jumbo Eye Pencil

Jumbo tužka od NYX v jejich nejslavnějším odstínu 604 Milk, který je téměř nesehnatelný. Teda vlastně je sehnatelný, koupila jsem jej na aukru. Musím Vám říct, že jako tužka není nic moc, měla jsem lepší. Používám na dolní waterline, někdy pod obočí, ale jako bázi pod stíny si ji opravdu neumím představit.


Znáte některý z mých oblíbených produktů? A co bylo Vaším oblíbencem v únoru? :-)

16 komentářů:

  1. A kde jsi prosím koupila ten Capillan? Ten mě dost zaujal. Jinak mým oblíbencem je teď konopný olej od Saloosu, taky si ho nemůžu vynachválit, používám na akné a jizvičky po něm a je to zázrak!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Capillan koupíš v lékárnách :) konopný olej mám také v plánu, zkoušela jsi ho i na vlasy? :)

      Vymazat
    2. Aha, super, díky moc! :) Zkoušela zatím jednou, na vlasy by měl být taky super, jenže jsem ho dala hodně a vlasy umastil, takže příště jen malinko a uvidím... Každopádně na pleť si ho nemůžu vynachválit a to ho používám teprve pár dní. :)

      Vymazat
    3. Chci ho právě vyzkoušet, ale chci nejprve doplácat ty co mám a ony tak pomalinku ubývají :D :) Děkuji :)

      Vymazat
  2. Bezva recenze, Mandlový olej musím vyzkoušet! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. mandlový olej od Saloosu si plánuji pořídit, všichni ho tak chválí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Takové recenze na výrobky co nezná vubec se mi líbí, haha. Ta tužka mi přijde zbytečná koupě i kdyby vážně 100% fungovala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak kdyby 100% fungovala, tak proč by to byla zbytečná koupě? :D Já bílou používám častěji a více než jakoukoliv jinou tužku na oči :) Skvěle se s ní projasňují části obličeje :)

      Vymazat
  5. Musím říct, že jsi mě hoooodně nalákala na Capillan a mandlový olej! proč mi to děláš? :D

    OdpovědětVymazat
  6. Hi Hana! Thanks so much for featuring MuLondon's Organic Rose, Rosehip & Rosemary Moisturiser as one of your February Favourites! I'm so happy you're enjoying it. All ingredients have been carefully chosen not to be comedogenic, so you should not have any problems. If you have any questions, or if I can help with anything - please get in touch! ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Neznám ani jeden z tvých oblíbených produktů, ale možná díky tvému článku nějaký vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hezké věci! :)
    Kdy bude vyhlášení té GA? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. GA je vyhlášená přímo v GA, nedělala jsem kvůli tomu speciální článek :-)

      Vymazat
  9. Hezký článek! Už dlouho si chci koupit nějaký ten olejíček, přemýšlela jsem o mandlovém a tea tree...:)

    OdpovědětVymazat
  10. MuLondon potřebuju, akutně!

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to se těš na příští velkou giveaway! :-P

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)